• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı boyadım hem tutmadı hem istediğim renk değil

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
Kızlar ben neredeyse 7 yıldır saçımı boyatmamıstım, saç rengim koyu kahveydi.(ablamın deyimiyle hatta siyaaah!) bakınız;
$değs.jpg
cevremde sacını boyayıp güzel sonuclar alan bi suru insan vardı e haliyle özeniosun bi zaman sonra.birazda tırstığım için çok uç bi değişiklik olsun istemedm ve Garnier ın natural boyası 6 numara olan koyu kumralı aldım,renk güzel ama sadece diplerm tuttu geri kalan yerler bildiğin yine benm rengim. acık renk kullanman gerekio önce uclarına sür son on dk diplerine gir dedi arkadaslarm, ona da tamam. gittim sarısın olma korkusuyla kolestondan 7 li bi şeyli altın kumral tarzı bi renk aldım.boyadım.sonuç,alacalı bulacalı yer yer tutmus aslında hiç de istemediğim bi renk.:84: ve yine nasılsa dipler daha acık tutmus. ilk gün rengi ;
$boya2.jpg
on gün hergün yıkadım sonuç biraz daha yatısmıs normal ama yine istemediğim bi sonuc;
$boya.png
diplerimi gördükten sonra anladım ki bu renkler bana göre değil!:20: sizce nasıl bi renk kullanmalıyım, rengi bulduk diyelim, nasıl bi yöntemle boyamalıyım. ekstra şu olsun bu olsun vs. her türlü yardım,fikir ve tecrubelerinizi bekliyorum arkadaslar. cok uzun anlattım sanırım fazla dolmusum kusura bakmayın :126::) simdiden tesekkürler.

bence bunu bir kuaföre yaptırman çok daha iyi olur, ben benim saçımı 45 tl'ye yaptırdım mesela fiyatı da çok çok uygun :)

bence renk için ne yap biliyor musun, git bir perukçuya peruk alacakmış gibi yap (yoksa denetmezler) tek tek orda beğendiğin renklere bak ve hangisinin daha çok yakışacağına öyle karar ver. içine sinen bir renk olsun bunu az çok kendin anlarsın zaten. sonra da kendini güvenilir bir kuaföre teslim et, kendin yapmaman bence daha iyi olur.

kikicix
bence bunu bir kuaföre yaptırman çok daha iyi olur, ben benim saçımı 45 tl'ye yaptırdım mesela fiyatı da çok çok uygun :)

bence renk için ne yap biliyor musun, git bir perukçuya peruk alacakmış gibi yap (yoksa denetmezler) tek tek orda beğendiğin renklere bak ve hangisinin daha çok yakışacağına öyle karar ver. içine sinen bir renk olsun bunu az çok kendin anlarsın zaten. sonra da kendini güvenilir bir kuaföre teslim et, kendin yapmaman bence daha iyi olur.
canım çok sağol peruk denemek güzel bi fikir olablr :28: kuaför e gtmeyi bende düsünüyorum fakat yakın cevrem özellkle kız kardesm ablam arkd vs. zaten çok acık bi renk yapmıcaksn beraber halledelm diye ısrar ediyor. onlar kendileri boyadı ve sonuc istedkleri gbiymiş. durum böyle olunca bende Bilemedim tabiii. . .
francesca
Renk acici kullanmadan renk degismez ki.

değisebilir diyen cok oldu o yuzden denedm cunku acıcılar sacı yıpratıyormus, benm sacımda da boya yoktu bu biraz cesaret verdi fakat kullansam ii olurmus:61:

Degisir diyen kisinin aklina sasarim. Koyu rengin uzerine acik renk tutar mi?

Guzel renk acici boyalar var onlarla deneyebilirsiniz.

Degisir diyen kisinin aklina sasarim. Koyu rengin uzerine acik renk tutar mi?

Guzel renk acici boyalar var onlarla deneyebilirsiniz.

sanrm acıcılardanbaska sansım kalmadı tesekkurler peki var mı bldğnz bi acıcı boya en az hasar vereninden? bi de nasıl kullanırım vs. forumu biraz okudum bu konuyla ilgili bi çok bilgi var ama benim saclarım cabuk yıpranan cinsten o yuzden pek güvenemiyorum genel bilglere. . .:44:

bence boya istiyorsan gerçekten açık tonlarda güzel bir renk istiyorsan, açıcının vereceği zararı çok fazla düşünme yaptırdıktan sonra saçlarına çok iyi bak yeter :) brezilya fönü yaptırabilirsin mesela boyadan sonra, ya da bakım maskeleri; kendin de kolayca uygulayabileceğin tarifler...

koyu kahve,kestane saça 6 numara ilk boyamada tutar mı hiç..ancak açıcıyla açılırsa istediğin renk elde edilir..
boyaya ve renge suç yükleme, koyu saç tabi tutmaz açık renkleri..
çok istersen, kendin açar saçını boyarsın,yok yapamam dersen kuaför yapacak tabiii

keşke istediğimz zemin rengindeki saçla ,istediğimz bir başka renk tutsa...

koyu kahve,kestane saça 6 numara ilk boyamada tutar mı hiç..ancak açıcıyla açılırsa istediğin renk elde edilir..
boyaya ve renge suç yükleme, koyu saç tabi tutmaz açık renkleri..
çok istersen, kendin açar saçını boyarsın,yok yapamam dersen kuaför yapacak tabiii

keşke istediğimz zemin rengindeki saçla ,istediğimz bir başka renk tutsa...

ben Zaten bilinçsizce boyadığım için böyle oldu , bu yuzden bu forumda tecrubeli kişiler yol gösterr diye paylastım. bakalm bekliorum bende :26: keşke sacımı boyamadan önce sorsaydım sizlere hata ettm belli ki :17: napalım en azından saclarm yumusacık oldu parlıyoo falan bu da tesellim :34: kendm uğrasır mıyım blmiorum ama sac rengi konusnda tavsiyeler almam lazım. tesekkr ederm ilgn için. . .

kikicix
kuaför konusunda ısrarcıyım hala :)
kikicix
bence boya istiyorsan gerçekten açık tonlarda güzel bir renk istiyorsan, açıcının vereceği zararı çok fazla düşünme yaptırdıktan sonra saçlarına çok iyi bak yeter :) brezilya fönü yaptırabilirsin mesela boyadan sonra, ya da bakım maskeleri; kendin de kolayca uygulayabileceğin tarifler...

cok acık biv renk bana yakısmaz gbi geliyor hiç denemedim hevesim var cok da beğeniyorum etrafmda o renkleri gördukce ama emanet gbi durabilir. bilemedim ya :44:
bakımdı maskeydi hallederm yakısacağını blsem , haklısın. kuaföre sorsam yakısmayacak renk yok yeter ki bende boyat triplernde :93: biraz daha dusunelm bakalm su renk bu renk diyen olur eminimmm :129:

Back