• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı boyadım ama...

cancer68

2 prens,1 prenses
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
2.127
771
363
38
Aksaray
kızlar ben saçımı yaklaşık 6 ay önce hint kınası ile boyamıştım.daha sonra çikolata kahve yapmak istedim kuaföre sordum kınalı saç pek boya tutmaz ama ensede biraz dene renkte anormallik olmazsa boyayabilirsin dedi bende ensede denedim gayet güzel girdi boya. saçımın tümünü boyadım sonuç ise hüsran.saç diplerim resmen sarı oldu diğer kısımlar ise kestane.çözümün saçımı daha koyu bir renge boyamak olduğunu öğrenince koyu kestane ile yeniden boyadım tabi bu işlemleri 1 hafta arayla yaptım.saç diplerimdeki sarılıklar biraz koyulaştı ama diğer kısımlara göre hala açık renkli ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum.başına böle bi felaket gelen varsa yardımcı olabilirmi?fikirlerinizi bekliyorum.senağlama

bende aynı seyi yapıştım siyh boyalıydı sacım dipler cıkınca cikolata kahve boyadım basta cok fark olmadı sonra renk acılınca dipler sarı gbi kalanı siyah oldu
bende tekrar siyaha boyadım mslff...

aynı şeyi bnde yapmıstım biraz uzadıktn sonra kahveye boyamıstım dipleri kahve tuttu geri kalanı siyah oldu ama beğenmiştm((:

Ayyy yanlız degilsinis kıslar aynı seyi bende yaptım kestaneye boyalı saclarımı acık kumrala boyadım dipler sarı uclar da koyu kaldı aynen sonra 2 ayda 3 defa daha boyadım simdi biras düzelir gibi keske burayı okusadım yada danıssadım ve öyle boyasadım

Son düzenleme:
ay :) bi ben değilmişim gülerim ağlanacak halime:)
anarengi açık kahve olan saçlarımda bide sarı balyaj yaptırdım.çok güzel olmuştu ama işyerindeki sıkıntılar nedeniyle bunaldım ve her bunalıma giren kadın gibi saçlarıma taktım. gittim siyaha boyadım:)
eşim hiç beğenmedi peruk gibi dedi. 2 ay sonra yani geçen hafta koyu sarı yaptım uzayan yerler çok tatlı bi renk aldı diğer taraflar siyah iğrenç görünüyo.tekrar siyah yapmak istemiyorum.şimdilik çok komik halde iş görüşmelerine gidiyorum:)

ayyyy bende yamıstım:(malesef cok fena oldu kınayla taskınasını karıstrmstım cok gusel bırenk oldu besledıde sacımı sonra baya uzun sure boyamadım cok gusel kızıla sdonsu ama kendı sacım malesef acık kumral oldugunda ıgrenc oldu bende aldım kumral boya ayyyyyyy aman tanrım olamaazzzzz oldu saclarımın dıplerı sarı ucları kızıl ıgy dusunmek ıstemıorum o halım neydı mecbur koyu kestane aldım kapadım baya bı sure ole gesdım kına gıdınce sarı yaptım

kalıp sabunla yıkıyorum saçlarımı 2 haftadır valla açılıyor açlarım çok mutluyum.diplere yaklaştı uçlarıda

valla kızlar bende kızıldan açıcıyla açtığım dipleri turuncu uçları sarı saçlarımı açık kahveye boyadım ama koyu kahve oldu siyah gibi umarım açılır yıkadıkça.umarımmmmmmmmm

off kızlar benim de kaç aydır böyle bir durumum var saçlarımı boyuyorum dipleri daha açık kalıyor sanki hiç boyanmamşta diplerim çıkmış gibi

benimde saçlarım kızıldı eşim bi deişiklik yap sarıya boyat dedi bende nasılsa kapalıyım bi deniyim dedim açıcı kullandım şimdi saçlarım tamamen yandı naapmam lazım yardım edin

benimde saçlarım kızıldı eşim bi deişiklik yap sarıya boyat dedi bende nasılsa kapalıyım bi deniyim dedim açıcı kullandım şimdi saçlarım tamamen yandı naapmam lazım yardım edin
saçlarının kopmasını ıstemıyorsan dinlendır 2 hafta dınlendır va sıaha boya yoksa tepende saç yerıne tüy kalır :)

kopmasını tabiki istemiyom ama başörtümü yaptığımda kırılma oluyo.benim için bi sorunda bu. yoksa dinlendirmeyle sorun çözülecekse o kolay dinlediririm

Back