Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı boyadım ama rengi hiç değişmedi lütfen bilir kişilerden yardım istiyorum..

zemus

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
3.735
20
683
Diğer
arkadaşlar benim saçımda hiç boya yok burdaki lorealin amonyaksız boyası zarar vermiyo yorumlarına dayanarak boyamaya karar verdim ve lorealin nar çiçeği kızılı boyasını aldım..neyse,boya ile saçımı boyadım sonra yıkadım ama saçımın rengi hiiçç değişmedi bişi olmadı tüm herşeye uydum kullanım klavuzuna ama saçımda hiç renk değişikliği olmadı ya sinirden ağlıcamya bi hevesle boyayım dedim kuaföre gitmedim ama sonuç hüsran.:çok üzgünüm:. kendi doğal saç rengim koyu kestane .neden renk tutmadı ya nolursunuz bi akıl verin..

şekercim resim koysaydın keşke görseydik.
saçında önceden siyah boya falan varsa tutmayabilir.
saçın çok koyu ve kalın telliyse ,saçında bryantin jöle vs varsa boyamadan önce tutmayabilir.
belkide rengi tam anlayamamışsındır gündüz gözüyle daha net anlarsın rengi.
ben şahsen evde boya yapıcaksam schwarzkopf palet yada selektive'i tercih ederim.bence hepsinden çok daha iyiler.
birde boya aldığında solüsyonunu daha açık renk olması için düşük volümlü al.

ya cnm koyu kestane siyah gibi olur zaten..ama ışıkta falan belli olması lazım boyanın sonucta kendi saçının üzerine yapmışsınn..bikere dahamı boyasan acaba belki tam tutarr..

yok bacım nerde ışıkta falanda belli olmuyoya hiç saçımda boya yok hiç boyanmadı ve jöle benzeri şeyler yok ...saçım koyu kestane ışıkta hafif kızıllık oluyo çok az ..belkim çok koyumu geldiki saçıma diyoorum ama saç yansımasında benim saç rengimde var ona bakıp aldım zaten loreal casting hani şu amonyaksız boya ya biliyorsunuzdur ..başka marka alıp boyasammı acep hevesim kursağımda kaldı bugün deli gibi saatlerce bu boyayı aradım..

canım nar çiçegi kızılı ne kadar koyu olsa da tahmin ediyorum senin sac rangin daha koyu ...tutmamasının nedeni bu.yani sacın koyu renk boya koyu kızıl olsa olurdu ama sanırım sacını ilk önce 1-2 ton açman gerekebilir ki renk ortaya çıksın.kızıl renlerin tonları acık renk saclarda gösterir.sacına uygun olmayan bir renk secmişsin galiba.inş istedigin rengi elde edersin canım...

öğlemi diyorsun vanımya nebilim iki kızlı vardı biri şarap kızılı ok çok sırıtmasın diye bende nar çiçeği kızılını aldım evet canım canım koyu ama olur diye aldım ben ..talihsizlik işte

şimdi seldo_cino sağolsun bana palettenin ,bronz kahvesini önerdi inşallah bu sefer tutacak..

Canım saçLarın koyu renkse tutmaması çok normaL.Çünkü bazı renkLeri eLde etmek için zeminin açık renk oLması gerekiyor.
Ve bunun için ön açma işLemi gerekir.Dikkat edersen kuaförLerde kızıL saç eLde etmek için saçı az da oLsa açıyorLar.Oyüzden tutmamış oLabiLir bebeim.
Çünkü bizde abLAma boyamıştık öyLe bi renk ordan biLiorum....Ama sakın kendin evde açmaya faLan kaLkma saçLarını yakarsın saçsız kaLırsın vaLLaha.....

benım sacım siyahtı ilk rengı sonra ben kızıla boyadım ask alevımıydı neydı yasa sarap kızlı yanliş olmasın ama hiç tutmuyoo ve ben kaç kere denedım kızlın tonlarını tutar dıye ama meslef hiç bri tutmadı arkadasım şimdi kahve rengıne boyuyurom bıra acılsın sacım dıye ama malesef ya basım belada benım bu sacımla napıcm bılmıyom saclarımı acmam için ne yapmam lazım

Kuaför kızıl saçı akıtıyor canım....Hemde orialsiz bir işlem ile...Yani saça kesinlikle zarar vermiyor silici kullanıyor.
Evde ancak orialle açarsın ama turuncu olur.Ve saçların kopabilir.Oyüzden bence riske alma derim

Koyu renk üzerine amonyaksız boyanın tutması imkansız.
Şimdi yeni boyalar çıktıya adını hatırlamıyorum açıcı işleminide aynı boyada görüyo kızılı koyu renk saçtada tutturuyor. Senin saçını ancak o tutabilir. Diğer amonyaklı boyalarda başarılı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…