Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı boya hiç değiştirmedi eski saç tonumla aynı

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
arkadaşlar dün burdaki yorumlardan yola çıkarak amanyoksız naturels colors 8n açık kumral aldım.saçım permalı olduğu için yıpranmıştı doğal olsun istedim.
dün alerji testi ve ton testi için kakülümün bir kısmını boyamadım.saçım gene aynı.saçım kestane rengiydi hiç açmadı.
paket öyle duruyo.boyasam saç rengimi açmadı hiç saçım boş yere boya yesin istemiyorum.kullanmasam ziyan olucak okadar para verdim.
sizce rengii daha açıcak bişi varmı içine katsam.
ama saçı yıpratmayan bişi olsun.zaten çok dökülüyor
ne olur yardım edin boya konusunda çok zayıfım hiç bilgim yok

kestane doğal saç rengin değilse açmaması normal ztn amonyaksız boyalar doğal saçta bile iyi sonuç vermiyor saçı açma özellikleri yok fazla

Bir kez naturel colors kullandım, hiç beğenmedim, bir daha da almadım o paraya deymez. Açmak renk değiştirmek için mecburen kimyasal işlem gerekiyor, amonyaksız boyalar işe yaramaz bu anlamda. Güzel markalar var aslında hem rengi iyi veriyor hem uygun fiyatlı, igora veya alix gibi mesela. Kutu boya olarak garnier ve Neva da iyi.

cnm tam olarak bılmıyorum sadece fıkır vermek ıstedım. yıne burada oyle kullananları okudugum ıcın paylasıyorum. su peroksit %6 ve %9 luk lar varmıs boyaya katıp kullanılıyormus sanırımm genelde %9 daha cok acıyormus.:44::44: deneyebılırsın belkı yara arastır bıraz bu sıtede ona gore kullan ..

saçlarımı boyadım kızlar.saçımın rengini tarif edemiyorum çünkü o renge uygun bir renk tonu yok
böle ne kızılımsı ne sarımsı bi değişik eşim diyo çokmu aradın bu rengi
diğer boyalardan çok çektim saçımı çok yıprattı yumuşacık saça hasret kalmıştım.ve çok döküldü saçım.o yüzden bitkisel tercih ettim.
saçım biraz dinlensin esin söylediğin gibi garnıer alacağımmm
sevgiciğim ren açıcı0,9 numarasını daha önce kullanmıştım.saçımı mısır püskülü gibi yapmıştı o yüzden onu kullanmak stemedim

n<urel colors kullanmak isteyen arkadaşlar saç rengim oturdu şuan gaeyt hoş tavsiye ederim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…