• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı bal rengi yapmak istiyorum..

neslihan54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
124
0
46
Sakarya
arkadaslar ben gecen kuaföre gittim saclarimi bal rengi istiyordum..
e iste bunlar sacimi oryalle actirdilar ve üstüne altin kahve yaptilar ama turuncu oldu..
simdi boyasi akdiginda booyasam bal rengi yapsam tutarmi?

Kızlar küllü açık kumrala boyasa bir kaç hafta sonra, bal rengine yakın bir renk çıkmazmı acaba... Hem o kızıllıklarda azalır sanki.

iste benim sac rengim
ben cok tuhaf buldum
böyle sanki yesilimsi turuncu gbi birsey

bunun üstünede boya akinca bunu yapmak istiyorum

su saridan

flaşlı çekim galiba ama bence turunculuk yok saçına altın kahveyi yağarken küllü bi renk de karıştırmış olabililer o yüzden yeşilimsi geliodur.alt zemin açık olsuğu için çabuk açılır.hatta bunun üzerine her renk tut<r gibi gelio ama biraz dinlendir yıpranmasın bakım filan yapabilirsin

yok zaten hemen simdi boyamicam.. söyle aradan bir ay gecsin öyle düsünüyorum..
umarim tutar sonunda palyacoya benzemeyeyimde :D

aynı şeyi bende yaptırmıştım kızıl saçlarımı açtırıp karamel yaptırmıştım ama alt zemin çok açık olduğundan saç baya açılıyor bildiğin sarı olmuştu hiç sıkma canını açılır belki boyamana bile gerek kalmaz dip boya yaparsın :D ben öyle yapmıştım

$éSRà2593.jpg $IMG00103.jpg

koyu olan ilk açtırıp karamel boyattığım hali aslında birazda karanlık fotograf çokta ii değil.açık renk olan ise saçımı açtırdıktan bir ay sonra kendim altın karamele boyamıştım onun baya akmış hali.çok garip gelebilir bu kadar açılması ama gerçekten açıldı

vayy güzel sonuc almissin bende iste su hepsi gurubundaki eren gibi istiyorum cok begeniyorum rengi insallah bendede tutar
ama senin kaslarin ne renk?
benimki sarinin altinda baya koyu duruyor

Son düzenleme:
peki kaslarimi boyasam?

onu da yapmıştım yani o gördüğün renge dip boya yaptırıp röfle yaptırmıştım kaşlarımı açtırırsam daha ii olur diye düşünmüştüm ama kuaförüm boyayı fazla tuttuğu içn baya kötü bi renk olmuştu koyulastırdık sonra ama o da turuncumsu bişey oldu çok kötüydü 15 gün fln idare ettim sonra tekrr kendi rengine boyadık bidaha tövbee kaş açtırmak mı!!!

Back