• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı bal köpüğüne boyamak istiyorum yardımmm

nergisscan

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
83
53
288
34
Eskişehir
Merhaba benim saçım asıl olarak açık kestane. Ben iki hafta önce koleston elegan kahveye boyadım pek bir fark olmadı. Şimdi bal köpüğü açık karamel gibi bir renk istiyorum kuaförler bir dünya para alıyor evde nasıl yapabilirim açıcı kullanmam gerekir mi nasıl yapabileceğim yardıma ihtiyacım var bide hangi markaları önerirsiniz

Lütfen biri cevap versinnn

Saçımı ilk boyadığım renk bal köpüğü. Bende kuaföre güvenemediğimden kendim boyamıştım. palette 8.0 bal köpüğü aldım orjinal saç rengim kumral renkti çok açık değil çokda koyu değil :D boyadım ilk boyamada pek göstermedi tabi 1 ay snra aynı boyadan tekrar boyadım çok beğendim herkes doğal sanmıştı. bi kaç kere yıkadıktan sonrada daha güzel oturdu. sonra tekrar boyamak için bijuteriye gittim kadın illa dediki 8.77 yle karıştır daha güzel olur güneşte hafif kızılımsı durur dedi tarçın bakır olarak geçiyo aldım. 2 tüp bal köpüğüne yarım tüp tarçın bakır karıştırdım. ilk boyamamda acayip koyu oldu ama 2 kere yıkadıktan sonra renk açıldı ve çok güzel durmuştu. istersen atarm saç rengimi sende fikir edinmiş olursn

Back