Kızlar acil fikir verin saçımı palette yoğun bakıra boyadım ama bildiğiniz bakır rengi oldu koyu bi renk, boyamadan once saçım kumrala boyamıştım ama baya bi açılmıştı yine de tutmadı. Şimdi tekrar boyadım palette tarçın bakır ile 10 0 karıştırarak yine aynı sonuç. Kınalı kuzu gibiyim diplerim tutu diğer yerler koyu bakır. Kendi kendine açılır mı sizce yoksa açtırmam mı lazım?
Yoğun bakıra boyarsanız tabii ki bakır renk olur. Kendi kendine açılmaz sonradan boyadığınız numaralar çok açık bence dipleri biraz koyulaştırıp eşitleyince kademeli olarak renk açın saç çok yıpranıyor üst üste boyarsanız yanar zaten.
deluxe ise koyu yapıyor. Senelerdir bakır kullanan biri olarak palette göz alıcı renkler 8-77 ile palette kalıcı doğal renkler 7.77… aynı marka da olsa farklılar. 8.77 ne kadar fazla olursa o kadar acık bir renk oluyor. Ben genelde 7.77 1.5 tüp, 8.77 yarım tüp olarak kullanıyorum tam istediğim gibi oluyor. Sen istersen ikisinden 1 er tüp olarak kullanabilirsin. 2 hafta bekle en az. Sonra boya derim ben
Bir de turuncu saç kolay tutan bir renk değil. Ben boyasız saça başlarda 2 haftada var sürerek 4-5 ayda falan geçtim. Turuncu her zaman hem çabuk akar hem de zor tutar. Altta da kumral boya var diyorsun. Daha zor olabilir. Saç alıştıktan sonra ama şimdi ayda 1, 1.5 ayda bir falan komple boyuyorum. Renk farkı falan olmuyor. Birebir tutuyor