Evet canlarım saçlarımda şuanda röfle var hemde ne röflee ! simdi size bi resim ekleyip kolayca fikir vermenizi sağlycam
Bu saç rengimin üstüne koyu kumral yapsam çok mu koyu olur yda küllü kumral ? başka bir renk mi denemeliyim ? orjinal saç rengim orta kumral.saçlarımın uçları röfle yüzünden biraz yıprandılar dökülmeyen saçlarım tel tel gidiyor elimde kalıyrlr . koyu ve kullanımı rahat doğal bir renk arıyorumm. helpmeeeeeee .d
canım bnce bu saçında çok hoş rengi falan.tatlı açık tonlarda kahve yaptır cnm kullanımı kolay olur dogal durur:82: gecenlerde forumda görmuştum bakır-karamel gibi bir renk var oda coş hoşş
cnm koyu kumral ve küllü kumralı denemiş biri olarak söyleyeyim:)
koyu kumral acaip koyuuuu tutuyor kumralla alakası olmayık kahve gibi durur..
küllü kumral ise yine koyu tutarrr amaa koyu kumral giib siyah durmas..ben senin yerinde olsam açık küllü kumrala boyardım...bu saç renginin 2 ton koyusu olur dahada koyu istiyorsan küllü kumral yaparsın oda 4 ton koyu yaparr:)
röflenin üzerine kumral boyarsan pek bişey farketmez 2 gün sonra yıkandıkça allttan röfleler yine çıkar kolleston 11/1 kullanırsan o da hepsi aynı renk olur benim denediklerim bunlar
teşekkürler hepinize teker tekerr saçımı karamelle fındık kabuğu karışımı bişey yaptı kuaför cokda güzel oldu şuan kullanyrm doğal duruo. ama sarılarımı çok özledm bennn sanırm geri dönücem
Evet canlarım saçlarımda şuanda röfle var hemde ne röflee ! simdi size bi resim ekleyip kolayca fikir vermenizi sağlycam
Bu saç rengimin üstüne koyu kumral yapsam çok mu koyu olur yda küllü kumral ? başka bir renk mi denemeliyim ? orjinal saç rengim orta kumral.saçlarımın uçları röfle yüzünden biraz yıprandılar dökülmeyen saçlarım tel tel gidiyor elimde kalıyrlr . koyu ve kullanımı rahat doğal bir renk arıyorumm. helpmeeeeeee .d
Ben de orjinalde orta kumralım . röfle yaptırmadım ama açık rengimi koyu kumralla daha önce kapatmayı denedim. güneşte çok kötü parlar ve çirkin durur. Bu konuda en iyi kararı kuaförün verecektir. Ama bana sorarsan kumral tonlarına boya ki alttan röfle parlasa bile çirkin durmasın.
oo ben çok geç kalmışım cevapta . okumadım tamamını saçlar boyanmış çoktan=) ama fotoğraftaki röfle rengin çok kötü değil aksine hoş görünüyordu. umarım memnun kalırsın şimdiki halinden de. ben de çok renk denedim en sonunda doğal saçımı kullanmaya başladım ve doğal gibisi yok. =))ne zman boyatsam senin gibi bir önceki halimi özler pişman olurdum. artık asla boyatmayı düşünmüyorum=)