• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı altın karamel rengine boyadım ama olmadı, koyulaştırmam lazım.

archifliz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
34
2
46
Kayseri
Arkadaşlar saçımı altın karamel diye bir renge boyadım ama kızıl, turuncu gibi bir renk oldu, şimdi de koyulaştırmam gerekiyor, ama tekrar boyasam da acayip yıpranır mı, zaten çok ince telli, ne önerirsiniz? ben işe pırasa suyu ile yıkamak ile başladım, doğal bir yöntemmiş diye duydum ama, hiç emin değilim :43: lütfen aciiil....

Son düzenleme:
ne pırasası:53:... yapma ...:32:
koyulaştırmak istiyorsan kumral veya koyu kumral yapabilirsin..netten araştırırsan renkleri,karar verirsin

hayır ben aslında doğal yöntemlerle koyulaştırmak için araştırmıştım, pırasa suyunun koyulaştırdığını okudum, boyamak istemiyorum, sorun da bu ya zaten :(

bir de koyu demlenmiş çayla saçları yıkamanın da koyulaştırdığını okumuştum, biberiye ve adaçayının da, ama ne kadar doğru bilemiyorum, boyamak istersem de küllü bir ton kullanırsam sanırım kızıllığı gider, ama boya yıpratıyor işte.

Back