Saç Rengi ve Saç Boyama sacımı actktan sonra kuaforde bıtkısele boyattıgm sacım ama memnun degilim:((resimli)

suspus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
197
0
46
İstanbul
merhaba bayanlar... gectıgımz aylarda 3 hafta arayla sacımı 2 kere paletteyle actım . sarı turuncu karısımı bı renk elde ettım bu arada da baya yıprandı dokulmeler oldu , sonra sacım bı sure toparlansın dedım yıne 3 hafta kadar bekledım buarada da bakımın falan yaptım . sonra kuoforde tıerra markasıyla bıtkısel boyayla boyatım kestırdım suan kı halınden memnunum bakımı acısından ama renk malesef yıne ıstedıgım gıbı olmadı, hala dore bal rengı ve de yıkadıkcada akıyo eskı halıne donmeye basladı . ne yapcamı sasırdım yanı gıdıp 12 tonlarını alsam yıne aynısı olucak emınım yanı bu turunculuk dorelıkten nasıl kurtulabılırım??? igoranın 0.22sıyle boyayınca turunculugunu aldıgını soyleyen cok arkadas var ama hazır bıtkısele boyamısken bıtkısellede devam etmek ıstıyorum bu yuzden kafam karıstı yardımcı olabılırmısınız nasıl kurtulurum...

bu da sacımın son hali

Ben pek dorelik göremedim
çok hoş duruyor teninle de çok uyumlu gözüküyor ama kaş-göz yapın nasıl yüzünde duruşunu bilemicem...
Doreliğin tek çaresi mavi boya,küllü renkler ayrıca açık kumral...
Ama kullancağın boya igora, loreal majirel gibi profesyonel markalar olsun onlarda bitkisel boya gibi...

aslında dorelık dagılde bole bal rengı gıbı oldu ben sarı olmasını ıstıyodum:/ ... peki 9 yada 10 tonlarındakı sarıyla bırazda 0.22 yi mi karıstırmalıyım yoksa kullu sarılarla 0.22 karıstırmalıyım :26: ?

bu tam olarak ne renk canım anlayamadım bal köpüğümü benim saçlarım sapsarı bir ara bu renk istedim ama cesaret edemedim sonra sarıya dönemem diye ne renk boyarsam senin gibi olur birde dönebilirmiyim acaba sonra

inan bende bilemedim tam olarak ne renk,,, benım asırı bal rengıydı hatta turunculuk da vardı kuafor kullu acık kumrala boyadı . bence sakın deneme canım donmek ıstersen donemezsın yada cok zor donersın, ben 2 aydır bı sarı yapamadım hep bu tonlarda oldum . eger bole bıse ıstersende bal kopugu rengı var palettenın o tutturabılır belkı

küllü sarı yeteri kadar turunculuğu alıp matlaştırcaktır
0.22ye gerek yok bence.
Ama şöyle söyliyim küllü sarı pek kendini gösteren bir renk değildir denedim pek beğenmedim.
ıgora açık kumral ile igora 9.1/2-0 platin sarısını karıştırmanı tavsiye ederim.

peki bu bahsettigin iki boyaya 0.22 karıstrmam gerekır mı yoksa ikisini kullanma yeterli mi canım

ben de beğendim rengi ama anlayabiliyorum seni, benim saçım ne renk boyanırsa boyansın bir süre sonra kesin turuncu oluyor, siyah bile boyadım kızıl çıktı, kuaförler saç pigmentinde kızıl var senin diyorlar , koyu kumralım aslında siyaha yakın kahve doğal saçım, nişanda bu renk yapmak istiyorum saçımı ama yine turuncu olacak diye cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…