Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı açtırdım

• Konu Sahibi Konu Sahibi nigh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nigh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
134
2
0
Ankara
merhaba kzıalr sonunda siyah saclarımdan kurtuldum :) cok mutluyum birdaha uzun birsüre boyatmıcam siyaha cunku cok zor acıldı sorun su istedigim renk tek seferde olmadı malesef bu mumkn deilmiş bende biliyorm ama saclarımı baska bir renge boyadı 15 gun kullan bunu dedi kuaförü biliyorm beni aylarca oayalıcak annemede öyle yapmıstı istedigi sarıyı aylardır tutturamadı baska kuaförede gidemiyo o yanıcak die kendide yapamıyo mecbur kaldı ona demek istedigim su annemn yasadıgını yasamak istemem size sacımın yeni halini göstereyim fındık kabuguyla kzııl karısımı bişiy yaptı birsürü boyayı karstırdı ilk yaptıgında sacm tupturuncuydu agladmm gittim düzlt bunu dedim smdi ise kzııl gibi oldu amma kahve gibide tuhaf bir rengi var bakın ama benim bu renkten kurtulmam lazım 15gun bekleyemcem cunku gunste turuncu gibi duruyo istedigim renge gelince serenay sarıkayanın sac rengi yıllardır istedigim bir sac rengi ama adını bilmiyorm sizden istedigim bana bu sac renginin hangi markaya ve ne diye gectigini yazarsanız cok sevinirm resm ekliyorm yardımcı olsun diye belki bir bileniniz vardır ve son merak ettigim sey ben bu sacın üzerine o serenayın rengini alıp boyasam aynsını olurmu tek seferde işte hayranım bu sac rengine kızlar cevaplarınzıı bekliyorm

Son düzenleme:
ay okunmasın diye mi o renkle yazdın kuzum!kör oldum

Actirtmana rağmen cok koyu Bi renge boyamış kuaför 15 günde akar bence lorealin kullu sarısına boya:)

Actirtmana rağmen cok koyu Bi renge boyamış kuaför 15 günde akar bence lorealin kullu sarısına boya:)

daha hiç yıkamadım hayatım bugun yıkıcam işte umarm bikaç güne akar bende o sarıyı alıp hemen boyıcam umram olur :s sey bu arada kac kutu almalıyım 2 yterli olrmu

cnmm saç boyun nerede benim omuzlarımda ama kendi başıma boyadıgım için iki kutu alıyorum..biri boyasa 1 kutu alırdım:)omuzlarından aşagıda ise iki kutu al garanti olsun işin..bende açtırdım saçlarımı kuaförde kumral tonlarında istemiştim turuncu yaptııı loreal boya çok iyi koyu tutmuyor diger boyalara göree bu ayın sonunda boya güzel olur :)

süper ya:d tşkkr ederm tekrardan canım ya bu ay sonu boyle sacım olursa resmini koyarm :) sacımın boyu bu arada belime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…