• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı açtıracağım, bakar mısınız?

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
12
66
Ağrı
Selam kızlar.
7 ay önce saçıma hint kınsı yakmıştım( siyah).
daha önce saçım hiç tamamen boyanmadı, uçlarında vardı, ondanda tamamen kurtulmuştum.
Kuaför de fonex extra blond ile saçımı açtırmak istiyorum..
Saçım şuan güçlü, ve sağlıklı daha önceden türlü türlü bakım yapıyordum.
Saçımı açtırınca ne renk olur? resimlerle örneklendirebilir misiniz?
Çok yıpranırmı?
Saçım omuz hizasında, tahmini ne kadar ücret alırlar.

hiç bir saç açıcı hint kınasını açmıyo buna cesaret eden eden kuaförler var yanlız saçınız ne hale gelir bunun garantisini veren yok bunun için belimdeki saçları omzuma kadar kestirmiştim zamanında işlem uygulatmadım kınadan kurtulmak için sadece

Nasıl yani, hiç mi yok açıcıyla hint kınasının rengini açan.? :18:

Nasıl yani, hiç mi yok açıcıyla hint kınasının rengini açan.? :18:

tabiki açılma olucak ama saçların zaten omzunda yanan kısımları ve tam açılmayan saçlarınla yaşamak istiosan yaptır yani ben 2 sene bekledim uzasınlar diye kestirmek için üzerine boya attım kestirdikten sona gram bişi olmadı siyah kısıma yani hint kınası böyle bişi ne kadar geçerse geçsin hiç bişi olmuyo bi sürü kuaförle konuştum kızıl olur tuhaf bi renk çıkar dediler ki bu açılırsa ihtimaliydi. yanıcağı ise kesindi yani....... bütün kuaförler hint kınası yapmayıııııın diye bağırıyo:) bida deneme derim:)

Denemeyeceğim azten.
Kırılmasıda şuan umrumda değil, eğer yaptıran biri bana şu şu renk oluyor, siyah kalmıyo desin,1-2 hafta bol bol bakım yapıp, iyice güçlendiririm saçımı zaten.

Peki -atıyorum- kızılımsı birşey oldu. o oluşan renge beyaz sabun etki edermi?

Yap!
Dersem mutlaka yapacaktır, parasını vermiyormuyum.
İşini bilip bilmemek değil bence.

Israr edilirse mutlaka yapar tabii de burada demek istenilen açmak istememek,sonuçlarını önceden söylemek
Çoğu kuaför hep söyler,para kazanmak amaçlı mavi siyah saç açılmaz diye
Etik kuralları gibi bir şey
Ben mavi siyah saçlarım için (altında da hint kınası vardı) kime gittiysem risklerini söyledi ve yapmaması gerektiğini anlattı
Ben de ısrar etseydim açacaktı tabii ki ama cesaret edemedim
Hint kınası,mavi siyah ve çok koyu siyah saçları açmak çok riskli bir uygulama

Son düzenleme:
kIZLAR,ORYALİN AÇMADIĞI RENK YOK BUNU DENEYEREK ÖĞRENENLERDENİM.. AMA AYNI ZAMANDA SAÇLAR ÖYLE İNCELİYOR Kİ,PAKET LASTİĞİ GİBİ,ESNİYOR... BEN DAHA BUGÜN İKİ AY ARADAN SONRA TEKRAR AÇTIM :)) HİNT KINASININ ÜZERİNE İSTERSENİZ UYGULAYIN AMA BİKAÇ DAKKADAN FAZLA TUTMAYIN DERİM

Tabii ki, yaptırma konusunda ısrar edersem mutlaka sonuçlarını önceden düşünüp bilmem gerek..
Önce 1 tutam olarak deneyeceğim zaten, kuaför de kabul ederse..
Hatta hiç olmadı aralara sanki röfleymiş gibi yaptıracağım, birkaç ayda bir.

Hint kınası en zor açılan boyalardan benim bildiğim, normal kınadan da zor onu açmak. O yüzden kuaförlerin çekinmesi normal, sonucu biliyorlar çünkü.
Bu arada o yıpranma olarak bahsedilen kırılma değil, keşke öyle olsa. O bahsedilen saçın yanması, yani bir bakıma ölmesi. Saç yandıktan sonra ne yapsan fayda etmiyor, kes gitsin... O yüzden saçlarını açtırmadan önce çok iyi düşünmelisin. Parayı kazanacak olan kuaför bile çekiniyorsa, senin baya bir düşünmen gerekir.
Çıkacak olan renk konusundaysa fikrim yok. Kızılımsı bir renk çıkar muhtemelen ve açıldıktan sonra elde edilen zemin rengi olduğu için beyaz sabun vb. ile akıtılması imkansızdır.

Back