How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı açık kumral boyamak istiyorum,sizce tutar mı?

shale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
7
0
86
Hatay
merhabalar arkadaşlar benim saçlarımm siyah boyaydı 3gun önce acık kumralı boyadımm dipleri bakırımsı bi renk diger yerler siyah olmuştu burada gönderilen yazıları okudumm bugun yogun renk acıcıyı denedımm ve sonuç bakırımsı bi renk olduuu 2 gun sonrada açık kumralı istiyorumm onu vuracam sacıma sizce tutarmı ?çok acill yardımlarınızı bekliyorumm şimdiden herkese çok teşekkür ederim güzel bayanlar ...

açık kumral kapatmaz 7.1 küllü ile boyayın ilk etapta ki o bile tek seferde istenen ölçüde kapatmıyor,birkaç boyamada oturur anca rengi , açık küllüyü sonraki etaplarda kullanırsınız , zaten 7.1 de aktıkça açılacak rengi

öncelıkle saclrını beyaz sabunla yıka ıyıce renklerı aksın sonra arkdslrımn dedıgı renk tutat bence de
hadı koly gelsn:)

bayanlar çok teşekküür ederimm fakat bakır vurdugum boya değil renk açıcı ile aldıgım sonuç yane hiçbi şekilde tutmazmııı bu kumral yhafff ne zormuş bu kumral olmakkk

acık kumralı ancak 4.5. boyamada elde edersin ama sakın üst üste boyama yaza kadar yavas yavas acılır sacın boyadıkca siyahtan donmek sabır istiyor malesef

bence direk bir kuaföre qit cnmbilmiyorumkismile

bayanlar çok teşekküür ederimm fakat bakır vurdugum boya değil renk açıcı ile aldıgım sonuç yane hiçbi şekilde tutmazmııı bu kumral yhafff ne zormuş bu kumral olmakkk

malesef açarak elde edilmiş bir bakırlıkta olsa olmuyor ve kumral boya aktıkça,yine çıkıyor altlardan turuncu turuncu ve açık kumral daha çabuk açılacağından 7.1 biraz daha idare eder durumu ve evet kumral elde etmek malesef zor oluyor :( ama ben elde etmeye başladım yavaş yavaş aynen açmıştım rengini bakır oldu üzerine 7.1 ile 8.1 i karıştırarak uyguladım yinede istediğim olmadı 7.1 sadece uygulamak daha iyi şimdi ise sadece 8.1 e boyamaya başladım ama halen tam istediğim sonuç yok ortada , sen 7.1 e boya sadece göreceksin tek sefer bile tatmin edici olmayacak ,olsa bile çabuk akacak, boyayı yineledikçe oturacak rengi , oturuncada 8.1 e başlarsın

Son düzenleme:
pipirikli hanım çok soru sordumm ama kusuruma bakmayınız lütfennn!!şimdikkk ben küllü kumralı vurayımm sonra kızıllıgı giderse 8,1e vursammm olmasmı bana koyu hiç gitmiodaaa buda kou olsun hiç istemiorumm çünkü böle dememin sebebii sadece tepede bakırlık var dier yerleri kahverengi mi koyu kumralmı ne öle karışık bişeyler.bayağı karışık anlattım ama artık ağlayacammmm bu siyahtan nefret ettimmm..

estağfurullah tabiki sorabilirsiniz rahat olun, sorunuza gelince tabiki olur benim anlatmak istediğimde oydu sizde iyi anlamışsınız , 7.1 i kullanmamızdaki amaç 8.1 e zemin hazırlamak için , 7.1 zaten kalıcı olmayacak sizde göreceksiniz , akacak hemen ve 8.1 i süreceksizniz o zaman bakın fotoğraf ekliyeyim görün neticeyi , ben bu saçımı siyahtan açtım 7.1 ile 8.1 i karıştırmıştım yetmedi kapatmaya [ keşke sadece 7.1 yapsaydım dedim] yaptığım boya hemen aktı zaten yıpranmış saç ta boya durmuyor akıyor hemen , akınca 8.1 yaptım üst üste,zamanla iyice oturacak renk

Son düzenleyen: Moderatör:
a birde unutmadan eğer dipler daha açıksa uçlardan 7.1 i önce diplere sürün uçların rengine benzediği an uçlara tarayın yada uçlarada sürün

yaaa bu renk :nazar:
bu sac boyu :nazar:
yaaa
bende istiyooruuummm yaaa delikafadulden :enbuyukkk:

pipirikli öncelikle saçının rengini çok begendim kuaför dahi böyle yapmazdı...saç açıcının saçı yıpratma derecesı nedir oryel kadar yıpratmıyor sanırım bende kullanmayı düşünüyorum ama bir yıldır röfleden yıpranan saçlarımı koyulaştırdım kırıklarımda gitti ama koyu rengi sevemedim

Back