• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı açık kahveye boyadım siyah oldu

rasawvatha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
208
199
33
o_O koleston 5/0 açık kahveye boyadım dün akşam gece fazla fark etmemişim uyandım aydınlığa bi çıktım saçım zifir siyah resmen dipler koyu kahve ya da ışık tepeden olduğu için mi daha açık duruyo bilmiyorum artık uçlara doğru simsiyah birkaç yazı okudum da 3/0 ile boyayanlar da olmuş genel de ben açık kahveye boyamıştım ben mi bi yanlışlık yaptım anlamadım koyu kahve olsa tamam diyeceğim simsiyah oldu.
ağustosta saçımı bi anlık istekle siyaha boyamıştım ve fazla beğenmeyip bir sürü yol denemiştim aksın diye kafamda peroksitle geziyordum evde en son sadece koyu kahveye kadar açabilmiştim gittim aldım mavi tozu vurdum kafaya tupturuncu olmuştu kafam ama tabi yıprandı da o şekilde ama artık dayanamayacaktım siyah kafayla şimdi siyahtan kurtulduktan 2 ay sonra kafam yine simsiyah napıcam ben :mad::mad:

o_O koleston 5/0 açık kahveye boyadım dün akşam gece fazla fark etmemişim uyandım aydınlığa bi çıktım saçım zifir siyah resmen dipler koyu kahve ya da ışık tepeden olduğu için mi daha açık duruyo bilmiyorum artık uçlara doğru simsiyah birkaç yazı okudum da 3/0 ile boyayanlar da olmuş genel de ben açık kahveye boyamıştım ben mi bi yanlışlık yaptım anlamadım koyu kahve olsa tamam diyeceğim simsiyah oldu.
ağustosta saçımı bi anlık istekle siyaha boyamıştım ve fazla beğenmeyip bir sürü yol denemiştim aksın diye kafamda peroksitle geziyordum evde en son sadece koyu kahveye kadar açabilmiştim gittim aldım mavi tozu vurdum kafaya tupturuncu olmuştu kafam ama tabi yıprandı da o şekilde ama artık dayanamayacaktım siyah kafayla şimdi siyahtan kurtulduktan 2 ay sonra kafam yine simsiyah napıcam ben :mad::mad:
aynı hatayı bende yapmıştım canım önceden ben koyu kahve doğal saç rengi gibi duran bir boya arıyordum gratisteki satış yapan kız bana koleston 5. verdi .ve saçlarım resmen kömür karası olmuştu sabunlarla felan yıkadım vs vs ama o renk bir türlü akmamıştı. sonra ben kuaföre gittim kuaför saçımı açtı ve yaktı :rolleyes:

aynı hatayı bende yapmıştım canım önceden ben koyu kahve doğal saç rengi gibi duran bir boya arıyordum gratisteki satış yapan kız bana koleston 5. verdi .ve saçlarım resmen kömür karası olmuştu sabunlarla felan yıkadım vs vs ama o renk bir türlü akmamıştı. sonra ben kuaföre gittim kuaför saçımı açtı ve yaktı :rolleyes:
ben de doğal bi kahve istiyordum 4/0 koyu olmasın diye 5/0 aldım bu bile zifire çevirdi kafamı :( karbonatlı su ve beyaz sabun denedim bugün durulama suyu gri aktı bakalım 2 hafta deneyeceğim daha önce siyahken de kuaförde saçımı yaktılar yazıları yüzünden güvenemedim açtırmadım bakalım inşallah akar mavi toz ile baya yıpratmıştım bi kere daha açarsam kel kalırım herhalde :cry::KK42:

ben de doğal bi kahve istiyordum 4/0 koyu olmasın diye 5/0 aldım bu bile zifire çevirdi kafamı :KK43: karbonatlı su ve beyaz sabun denedim bugün durulama suyu gri aktı bakalım 2 hafta deneyeceğim daha önce siyahken de kuaförde saçımı yaktılar yazıları yüzünden güvenemedim açtırmadım bakalım inşallah akar mavi toz ile baya yıpratmıştım bi kere daha açarsam kel kalırım herhalde :cry::KK42:
yok cnm açtırma s sakın zaten benim saçlar dökülüyordu yanıklardan dolayı devamlı çareyi kestirmekte buldıum hala yanıklar birazda olsa var tabi.ben aceleci dabrandım belkide karbonatı bende denedim ama acele etmeseydim açılırdı belki biraz kendi kendine önemli olan saçın sağlıklı olması cnm insan saç saglıgı bozulunca anlıyor bunu hiç acele etme tamam mı:KK68:

yok cnm açtırma s sakın zaten benim saçlar dökülüyordu yanıklardan dolayı devamlı çareyi kestirmekte buldıum hala yanıklar birazda olsa var tabi.ben aceleci dabrandım belkide karbonatı bende denedim ama acele etmeseydim açılırdı belki biraz kendi kendine önemli olan saçın sağlıklı olması cnm insan saç saglıgı bozulunca anlıyor bunu hiç acele etme tamam mı:KK68:
evet haklısın canım bir de o kadar uzasın diye binbir türlü şey sürdüm kafama bu saçları yakarsam kendimi keserim herhalde :KK12: bekleyeceğim mecbur sana da geçmiş olsun bi daha yaşamazsın inşallah böyle bi durum :KK43:

evet haklısın canım bir de o kadar uzasın diye binbir türlü şey sürdüm kafama bu saçları yakarsam kendimi keserim herhalde :KK12: bekleyeceğim mecbur sana da geçmiş olsun bi daha yaşamazsın inşallah böyle bi durum :KK43:
saol canım inşallah :nazar:c vitaminide akıtıyor deniyor ben onu kuaföre sormuştum sakın yapma sacına zarar verir demişti sebebini bilmiyorum tabi belki yapsaydım işe yarardı bir araştır istersen

Ay kendimi gordum.siyah hic kalmamıştı sacimda.hep elegana boyuyordum.gecenlerde gittim garnier kahve aldim.onlere once surdum.siyah falan olur diye okuduklarim aklima geldi simdi onlerim sihah arkam koyu kahverengi bi degisik bisi oldu.

Boyanin ustunde 8 hafta kalici renk yaziyo bi de :S 8 hafta cokkk.oriel de istemiyorum ya.yakio o da.

bu papatya suyu renk açıyor mu gercekten,deneyen var mi?
:KK43:

Ay kendimi gordum.siyah hic kalmamıştı sacimda.hep elegana boyuyordum.gecenlerde gittim garnier kahve aldim.onlere once surdum.siyah falan olur diye okuduklarim aklima geldi simdi onlerim sihah arkam koyu kahverengi bi degisik bisi oldu.

Boyanin ustunde 8 hafta kalici renk yaziyo bi de :S 8 hafta cokkk.oriel de istemiyorum ya.yakio o da.

bu papatya suyu renk açıyor mu gercekten,deneyen var mi?
:KK43:
Papatya acik tonlarda zar zor yarim ton aciyor rengi ben daha once siyahtan donerken birsuru sey denedim 10 gun her gun peroksit surdum kafama ancak 1 ton acildi en son gittim surdum mavi tozu sac da yandi tupturuncu oldu felan simdi cesaret edemiyorum bu beyaz sabunla yikadim bi kez akti sanki boya biraz durularken haya kotu renk akti su 20 gun onu deneyecegim o sira saç kendine gelsin olmazsa palette acici alicam o fazka yipratmiyormuş yine açma islemi boyama islemi kel kalmasam bari :(

Kizlar bazen boyaların içindeki tüpleri haylazlik olsun diye degisebiliyorlar alirken aldiğıniz boyadan emin olun.Siz acik renk alirsiniz sim siyah yapar sacinizi , cok acik renklerde farkedilebilir ama koyu renkler anlasilmayabiliyor.

Kizlar bazen boyaların içindeki tüpleri haylazlik olsun diye degisebiliyorlar alirken aldiğıniz boyadan emin olun.Siz acik renk alirsiniz sim siyah yapar sacinizi , cok acik renklerde farkedilebilir ama koyu renkler anlasilmayabiliyor.

Evet oyle durumlar yasayanlar da olmus ama 2 paketin icine de baktim 5/0di tup boya aldim koleston ile bu durumu yasayan cok kisi olmus umarim akar :(

Kahve tonları her zaman için koyu çıkarır şu firmalar keşke bu boyaların adını değiştirse bir çok kadın muzdarip bundan dolayı. Hiç bir şey yapma saçına sürekli bakim yap orjinal yağlardan oluşan hergün yika aksın dinlensin saçın. Sonra kuaföre git istediğin rengin söyle tavsiyem zamanla boyayla istediğin renge getir oryel kullanirsan saçın elinde kalır söyliyim

Kahve tonları her zaman için koyu çıkarır şu firmalar keşke bu boyaların adını değiştirse bir çok kadın muzdarip bundan dolayı. Hiç bir şey yapma saçına sürekli bakim yap orjinal yağlardan oluşan hergün yika aksın dinlensin saçın. Sonra kuaföre git istediğin rengin söyle tavsiyem zamanla boyayla istediğin renge getir oryel kullanirsan saçın elinde kalır söyliyim ayrıca koleston marka her zaman bir ton koyu cikarir

Back