- 16 Ekim 2015
- 208
- 199
- 33
- Konu Sahibi rasawvatha
koleston 5/0 açık kahveye boyadım dün akşam gece fazla fark etmemişim uyandım aydınlığa bi çıktım saçım zifir siyah resmen dipler koyu kahve ya da ışık tepeden olduğu için mi daha açık duruyo bilmiyorum artık uçlara doğru simsiyah birkaç yazı okudum da 3/0 ile boyayanlar da olmuş genel de ben açık kahveye boyamıştım ben mi bi yanlışlık yaptım anlamadım koyu kahve olsa tamam diyeceğim simsiyah oldu.
ağustosta saçımı bi anlık istekle siyaha boyamıştım ve fazla beğenmeyip bir sürü yol denemiştim aksın diye kafamda peroksitle geziyordum evde en son sadece koyu kahveye kadar açabilmiştim gittim aldım mavi tozu vurdum kafaya tupturuncu olmuştu kafam ama tabi yıprandı da o şekilde ama artık dayanamayacaktım siyah kafayla şimdi siyahtan kurtulduktan 2 ay sonra kafam yine simsiyah napıcam ben
ağustosta saçımı bi anlık istekle siyaha boyamıştım ve fazla beğenmeyip bir sürü yol denemiştim aksın diye kafamda peroksitle geziyordum evde en son sadece koyu kahveye kadar açabilmiştim gittim aldım mavi tozu vurdum kafaya tupturuncu olmuştu kafam ama tabi yıprandı da o şekilde ama artık dayanamayacaktım siyah kafayla şimdi siyahtan kurtulduktan 2 ay sonra kafam yine simsiyah napıcam ben