Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı açıcıyla açtıktan sonra istediğim ton olmazsa tekrar açsam zararı olur mu?

ismihann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
336
1
96
36
Konya
kızlaaaaaarrrr nolur bana bi yardım edin tecrübeli bayanlar.benim saçlarımda siyah hint kınası vardı.seneler önce. baya bi aktı.bi kere açıcıyla açmıştım 1 2 ton anca açıldı.şimdi de dikkat ettim saçıma uzaktan siyah görünüyo ama güneşte vya yakından bakınca kahverngi olmuş yani kendi saç rengimben bi sefer daha alıp uygulucam şimdi saç açıcıyı.istediğim ton olmazsa tekrar açsam bi zararı olur mu acaba

kına nekadar aksada saç uzayıp kesilmeden tamamen saçtan çıkmaz siz bir kere açmışsınız eğer bişey olmadıysa çok şanslısınız normalde kınalı saç açılmaz kesinlikle yanar bence 2. yapıp şansınızı zorlamayın kınalı saçı açıp birçok saçı yanmış arkadaş var ki normalde kınasız bile olsa açma işlemi zaten çok yıpratır sonra saçınız boya tutmaya bilir bence sağlıklıyken iyi bir bakım yapıp duruma göre boyayın derim

ama aktı kına.zaten uçlarından kestirdim uzadıkça. uçlar siyah görünüyo ama kahverengi aslında.bi daha açarsam olacak gibi.yani kınayı uzun süre önce yaptım ben 4 5 yıl önce.yaklaşık bi yıldır da boyamıyorum baya gitti yani.

çok yıpranacak bunu hemen değil ama bir ik ay sonra anlarsın
bence açma bırak kendi gibi kalsın
deneyim konuşuyor

mutlaka ki zararı oluyor hem de çok

sonra keşke dememek için bence yapma:18::18:

..

ayrıca en önemlisi parlak,sağlıklı duran saçtır bana göre..

öyle değilse bi anlamı yok

sonra saçını kestirmek zorunda kalabilirsin ya da rahatsız olmam diyosan kalitesini yitirmiş saçlarla gezersin öyle canım:18::18:

Son düzenleme:
ama saçlarım berbat durumda ya.ne zamandır boyamadığım için de beyazlarım iyice çıktı.saçımın birazı kahverengi birazı siyah gibi bi tuhaf.kestirmek istemiyorum napim o zaman başka boya da tutmuyo.ya açıp boyucam ya da yine siyaha boucam ki ondan çok sıkıldım:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…