Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı açıcıyla açsam tarçın bakır elde edebilir miyim?

Alemonia

Guru
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
150
104
303
Merhaba benim saçlarım koyu kestane beyaz tenli(baya bi beyaz ) ve yeşil gözlüyüm saçlarımın rengini değiştirmek istiyorum ama çok kararsızım evde annemin saçlarını devamlı ben boyuyorum ama kendi saçımı daha hiç boyamadım ama kuaföre bi ton para verip istemediğim bi renk ile ayrılmak istemiyorum. Kararsızlığım şu bi diyorum ki saçlarımı palette saç açıcı ile açsam sonra tarçın bakır boyasam ya da bi diğer seçenek direk siyaha boyasam biliyorum çok uç ikiside ama lütfen bana yardım edebilirmisiniz? Şimdi ben kendim saç açıcı ile açtıktan sonra tarçın bakır rengini yani hürrem rengini tutturabilirmiyim bu arada saçımda boya yok

beyaz tenlı ve renklı gozlusun hurrem rengını hak edıyosun bence :))
ama boya yoksa acmadan boyanabılıyor dıye bılıyorum bende pek anlamıyorum boya ıslerınden ama ınşallah anlayan bırılerı yazar canm
yalnız sıyah boyama derım bı kızıl bı sıyah donmesı cok zor renkler yapışıyolar ustumuze

siyaha boyama bence geri dönülmez bir renk saçların zaten koyu ne gerek var siyaha tarçın bakır ıstıyormuşsun yakışır çok tatlı olur ama palette kullanırsan saçın rengarenk olur çok turuncu oluyor sarı olmuyor koleston denersende saçını bıraz yakar ama guzel bır sarı olur onun üzerıne ne renk kullanırsa saçın tutar bıldıgım kadarıyla tarçın bakır çok akan bır renk ona göre düşün cnm

Teşekkür ederim :) burda gezerken gördüm altın karamel diye bi konu onu okuyodum yine kafam karıştı bi de altın karamel girdi aklıma :)

saçında boya yoksa çok güzel tutar. saçlarını yıpratmak istemiosan canım şöyle de yapabilirsin. direk tarçın bakırla boya saçını açıcı kullanmadan. saçında boya yoksa açılır 2 3 boyamada.

Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…