cnm benimde başıma geldi bu olay.para için resmen yapamıycağı olmıycak işleri yaparız diyorlar. 2 kez kusturma işlemi 2 kezde çift röfle yapıldı saçıma üstünede saç açılmadığını görünce yıkarken kolestonu bastı kadın saçıma benim arkamda kalıyor ya görmüyorum sanıp saçıma koleston sürdü ya boyayı falan çaldı kafama kadın yıkama anında kızıllıkları farkedince. sonra o kuaförü başlarına geçirdim ama olan oldu saçıma. kovuldu kadın o iş yerinden. kuaför nezih bir kuafördü sahipleri saçlarıma şokoldular zaten. tatlı bir kahve yaptılar saçımı öyle kullan bi süre dinlendir dediler hala boyatmadım kendi rengide güzel çıktı bekliyorum biraz daha beleticem.Keşke burayı daha önce okusaydım saçlarım siyahtı kaç ayda boya sürmemiştim yaparım dedi saçlarımı yaktı ya kalın telli ve çok gür olan saçlarım azaldı telleri çok inceldi(kızlar inanın kafayı yemek üzereyim ama napacagımı bilmiyorum uzundu kestirdim ama ne fayda yine uzun ama eskisi gibi değil tabi ve rekte berbat zaten renk yok ortada bişeyde süremiyorum bu renle kalakaldı en son koleston küllü sarı yaptım 2 ay oluyor zararlı ama napıyım koyu renk yapsam iyice kafayı yicem çünkü koyu duracaktım niye saçımda oldum kafamın üstü hep kopuk saçlar dolu bu hayatımda ilk defa başıma geldi bu nasıl bir Allahsızlık ya nasıl bu hale gelir okadar sağlıklı saçlar aman dikkat edin bu yazdıklarıma dikkatli hareket edin yanancagı aklınızda bulunsu kuaför bile demeye dilim varmıyo bunu yaptı ya kendim bu hale gelmeden yapardım ya ama dikkatli olun şimdi ne yapacam bilmiyorum çok boyama gibi şansım yok inanın çok zor bir durummuş bu çok pskolojim altüst Allah şahit delirecem mucize lazım bana ya (((
kuofor deynce zaten hepsi bu işin hakkını vermiyoki.. bikeresnde bende açık tatlı kahvelerden begenmiştm saçımdada boya yoktu birde işleri çok kolaydı yani uygulama için.. ama naptılar koyu kestaneye çevirdiler.birde demezlermi bu renk ışıkta açık duruyor.. 90tlyide aldılar ..sonuç hüsran.. bu işinin eğli birine yaptrcksnz .. ama en mantıklısı deneymlı arkadslrdn yardm alarak evde kendimz hallederz .. ben ınanıyormkı o bısıden anlamayn kuoforlerdn dha fzlasını basarırız..
kuofor deynce zaten hepsi bu işin hakkını vermiyoki.. bikeresnde bende açık tatlı kahvelerden begenmiştm saçımdada boya yoktu birde işleri çok kolaydı yani uygulama için.. ama naptılar koyu kestaneye çevirdiler.birde demezlermi bu renk ışıkta açık duruyor.. 90tlyide aldılar ..sonuç hüsran.. bu işinin eğli birine yaptrcksnz .. ama en mantıklısı deneymlı arkadslrdn yardm alarak evde kendimz hallederz .. ben ınanıyormkı o bısıden anlamayn kuoforlerdn dha fzlasını basarırız..
cnm benimde başıma geldi bu olay.para için resmen yapamıycağı olmıycak işleri yaparız diyorlar. 2 kez kusturma işlemi 2 kezde çift röfle yapıldı saçıma üstünede saç açılmadığını görünce yıkarken kolestonu bastı kadın saçıma benim arkamda kalıyor ya görmüyorum sanıp saçıma koleston sürdü ya boyayı falan çaldı kafama kadın yıkama anında kızıllıkları farkedince. sonra o kuaförü başlarına geçirdim ama olan oldu saçıma. kovuldu kadın o iş yerinden. kuaför nezih bir kuafördü sahipleri saçlarıma şokoldular zaten. tatlı bir kahve yaptılar saçımı öyle kullan bi süre dinlendir dediler hala boyatmadım kendi rengide güzel çıktı bekliyorum biraz daha beleticem.
hayatın sonu değil kısa kestirmeni öneririm güzel bir model yaptır değişiklik olur ben öyle yapmıştım.
canım saçlarının daha önceki boyadıgın renk siyahmıydı eger siyahsa kendin acamassın ve cok fazla yıpranır siyah bi saçı açmak
ya bu kuaför milleti para kazanmak için yapamıcklarını yapıorz diolar ya uyuyz oluorm dün gttm actrcaktım işte kızlar adam dediki tamma gel acaım dedi tamam dedim o sırada eski müşterilerinden biri geldii saçlarıı iğrenc olmus ucları püskül püskül sac diplernde kısa kısa saclar var yanmıs belli bakıma gelmşş sordum ne oldu diye yaktı dedi para vermiş bide üstüne kuaför birde zavallıya demişki bu sacı benden baska kimse yapamaz iyice kopar demiş oda yazık geliyo mecburen onu görünce hemen vagectim ya offf kime güvenicem ben yaaa
Sakın çok dikkat et ve uyarda çok kişinin başına gelmiş de ma agerçi ne desem laftan almıyor kuaför ile demeye dilim varmıyo öylesine kimi Allahsız oluyor işte umarım yapana denk gelirsin evet öyle yapamıcaklarını yaparız diyorlar ya benim saçlarım kalın telli ve çok gürken saçlarım yandı ve ve ben şuan kafayı yemek üzereyim gitti saçlarım ya yanan saç nasıl olur görmüşün işte aynen bende öyleyim belkide daha kötü bilemiyorum napacam( kimi Allah var yapmaz ,kimide işte nasıl bir yaratıksa
off kıyamam sana yaaseninkide kötüdür eminim allah cezalarını versn bunların aldıkalrı para haramm olsuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?