• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı 8.1 ile mi 9.1 ile mi boyamalıyım?

meditasyon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2013
31
1
86
Balıkesir
benim saçlarım kumral. saçlarımı kolestonun 8/0 ı na boyadım açık kumral. ama bana küllü renklerin daha çok yakıştığını farkettim. aslında ben saçımı sarı yapmak istiyorum ama birden yapmak istemediğim için açık kumrala boyadım birkaç kişi dışında farkeden olmadı zaten boyadığımı. acaba bir 20 gün sonra rengin iyice oturması için kolestonun 8/1 yani küllü açık kumral mı boyasam ya da direkt 9/1 küllü sarı mı boyasam ?

kesınlıkle 9.1 e boya.ben gecenlerde boyadım hıcte oyle cok acık bır renk olmadı.8.1 yaparsan su ankı halınden cokta bısey farketmez cunku

bende çikolata kahvesi olan saçlarımın rengi biraz açılsın diye küllü sarı yapacağım. hani açık kahve gibi dursun istiyorum. ama dipleri geldi. doğal saç rengim siyaha yakın bi kahve.
sizce küllü sarı çikolata kahvesinin üstünde, açık bir kahverengi elde edermi? şu renge yakın durmasını istiyorum :

http://c1301.hizliresim.com/15/l/j2fwq.jpg

işte böyle bi kahve rengini elde etmem lazım saçıma. çok istiyorum. yardım ederseniz sevinirim.

bende çikolata kahvesi olan saçlarımın rengi biraz açılsın diye küllü sarı yapacağım. hani açık kahve gibi dursun istiyorum. ama dipleri geldi. doğal saç rengim siyaha yakın bi kahve.
sizce küllü sarı çikolata kahvesinin üstünde, açık bir kahverengi elde edermi? şu renge yakın durmasını istiyorum :

http://c1301.hizliresim.com/15/l/j2fwq.jpg

işte böyle bi kahve rengini elde etmem lazım saçıma. çok istiyorum. yardım ederseniz sevinirim.

saçlarında boya var mı?

evet var çikolata kahvesi renginde boya var. diplerimde geldi siyaha yakın bi kahve tonu orjinal saç rengim. şimdi ton farkı olmasından korkuyorum

bende pek anlamam ama son zamanlarda burada duyduğum en sık cümle " BOYA BOYAYI AÇMAZ" cümlesiydi. o yüzden saçını saç arengi açıcılarıyla açıp öyle boyaman gerekiyormuş.

Back