- Konu Sahibi fancypants
ömrümde saçımı oryal bilmem ne ile açtırmış insan değilim. doğal rengini kullandım yıllarca. sadece birkaç ay önce, doğal siyah saçlarımdan sıkılıp, çok açık küllü sarıya boyayıp siyahlığı kırmak ve kahverengiye çevirmek suretiyle bir değişim yaşadım. yani oryalsiz kendi kendime açtım saçımı bir iki ton kadar. sonra onu da beğenmedim, aynı hafta kömür karasına boyadım saçlarımı. yıpranma filan olmadı şükür. neyse, bugün kuaföre gittim, orta tonlu bir kahve istediğimi söyledim.
kadın saçlarımı elledi, siyah boyayı çok iyi yediğini, tek çarenin beklemek olduğunu, saçımı oryalle açarsa çok yıpranıp döküleceğini söyledi. ben saf saf "kaç ay sonra geleyim" diye sordum, kadın "2-3 senede ancak akar bu boya" dedi yahu?!
ben saç baş konusunda tam bir cahilim ama kuaförümün dediğinde doğruluk payı var mı arkadaşlar? ben bu siyaha boyalı saçımı, bir defaya mahsus bile oryalle açtırsam rezil rüsva mı olur saçlarım? kadın gözümü korkuttuuu!
kadın saçlarımı elledi, siyah boyayı çok iyi yediğini, tek çarenin beklemek olduğunu, saçımı oryalle açarsa çok yıpranıp döküleceğini söyledi. ben saf saf "kaç ay sonra geleyim" diye sordum, kadın "2-3 senede ancak akar bu boya" dedi yahu?!
ben saç baş konusunda tam bir cahilim ama kuaförümün dediğinde doğruluk payı var mı arkadaşlar? ben bu siyaha boyalı saçımı, bir defaya mahsus bile oryalle açtırsam rezil rüsva mı olur saçlarım? kadın gözümü korkuttuuu!