- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
- Konu Sahibi parfumkokusu
-
kızlar saçlarım karamel tonlarında.. uçlarına hafif ışıltı olsun diye bir kaç sitede de gördüğüm şekilde açıcıyla uçlarını açtım.. aslında bakıldığında fena durmuyo. ama rengi karamelden dolayı mı bilmem saçlarımın ucu turuncuya dönük bi sarı oldu. o turunculukları nasıl yok edebilirim? ben daha sarı bir ton istiyorum.yanmasın diye bir süre bekleyip bir kez daha açıcı sürsek daha mı kötü mü olur? yani şuan kötü deil ama ben turuncu istemiodum uçları hürrem rengi oldu resmen =P
turuncular nasıl gider bilmem ama keşkeaçıcı yerine platin sarı kullansaydın benim altta platin vardı üzerine karamel yaptım ışıltı gibi oldu uçları değişik ve güzel oldu yani . gene de bunu deneyebilirsin bence . kuaförüne de danış ama önce
merhaba.ben de bu durumu yaşamaktan korktuğum için bir kaç gündür kuaföre gidip gitmemk arasında kaldım çünkü benim de saçlarım tam olarak kahve ya da kumral değil.sanırım daha karamel tonlarında bakırın etkisi çıkıyor ortaya.ama açıcıyı gerekenden daha kısa beklettiğin için de olabilir bu durum.bir kaç yıl önce benim de başıma gelmişti ama kuaför halletmişti durumu.
işte bi kaç yerde de üzerine ne yaparsan yap küllü bir renk boyama dediler o zamanda yeşil oluyomuş sanırım. platin bi ton olabilir belki onu da araştırayım. yoksa ben bi ay turuncu bi ay yeşil gezicem =P teşekkür ederim cevap için =)
aslında şuan çok güvendiğim bi kuaförüm yok. zaten ondan kendi kendime yaptım bunu. en son gittiğim kuaför saçlarımı yaktı hemde kahve tonuna boyarken. öyle çok iddialı bi ton da değil. sonra kendim bi ton buldum ve 1 yıldır bu karamel kahveli tona boyuyorum tek istediğim azıcık ışıltı olmasıydı ama boyanın içindeki bakırlar açığa çıktı. belki platine direk boyamak mantıklı olabilirdi ben orda hata yapmış olabilirim ama onda da yeşil olur korkusu var. açıcıyı yeterli süre kadar beklettim yazdığı süre kadar yanmasından korktuğumdan vaktinde yıkadım. senin kuaförün nasıl halletmişti yeniden mi boyadı?
benim de karamelden platin röfleye geçiş dönemimdi.önce karamelden kahveye geçtim daha sonra platin sarı tonlarında yoğun röfle yaptırmıştım.saçımdaki paketleri tamamen açmadan bir kaç tanesini açıp saçtaki rengi kontrol ettik bakırı görünce tekrar paketledi ve sanırım 10dakika kadar fazladan bekletti.ama bu biraz riskli olabilir.ben evde tekrar üstüne açıcı sürmeni önermem çünkü bir kaç dakikada saçı yakabilir.ama direk sarı boya alıp boyarsan da tam rengi tutturacağını düşünmüyorum yine içinde kırmızılık kalır gibi geliyor.
cnm bu topiği biraz araştırırsan nasıl yok edebileceğini öğrenebilirsin..
cila yapcaksın..benm açtığım konuda var tarifi..http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/605501-kullu-renk-meraklilarigiren-iceri-5.html
cnm bu topiği biraz araştırırsan nasıl yok edebileceğini öğrenebilirsin..
cila yapcaksın..benm açtığım konuda var tarifi..http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/605501-kullu-renk-meraklilarigiren-iceri-5.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?