saç rengimide ekliyorumbu resimde henüz diplerim gelmemişti
yaw ne guzel saç rengi dewam et böle boyatmaya yüzüne gitmişmi tam bilmiorm tabi ama çok guzel gorunuo bence:)) altın gibim parlıo
2. foto yu beğendim sanırım yarın öyle yaptırcam..bakalım olur inşallah...
Bayildim ya sacina masallah canim. Benim istedigim sac rengi. Hangi renke boyatiyorsun tam olarak? Yani sari evet ama hangi islem ve tek renkmi saclarim canim
dipleri kırıldıktan sonra 3 renk oluyor evet hiç sevmiyorum.sarı güzelde bakım istiyor devamlı para dökmek gerekiyorcanım benim saçlarını diplerini kırdığı için sonra ki zamanlarda saçında üç renk olması normal.
bende platin sarısı kullanıyorum saçlarımı. ama ben dönem dönem saçlarıma cila attırıyorum o zaman saçların hepsi uzunuda kısasıda yeniside eskiside aynı renk oluyor.
belki kuaförün yapıyordur dönem dönem ama her röflede yapılmıyor diye biliyorum.
ben en son röflemi yaptırdıktan sonra cila attırdım gerçekten bu sefer saç rengimi çok beğendim.
Of bayildim ben sacina ya masallah nazar deymesin. Renkultur, uzunlugu ve tarzi. Hepsi cok super. Anliorum canim. Sac sari olunca oldukca fazla para gidiyor,sakin sacinin rengini degistirme. Muhtetem görünüyor. Diplerini artik idare et canim hehe
canım bnde saçlarımı platin röfle yapcm bnmde siyah senin gibi ama dipleri kumral yaptırcam snra platin yaptırcam böylece dipler fazla abest olmaz. annem platin kullanıyor hatuna çok güzel gidiyor onunda dipler kumral duruyor ve siyah kadar kötü durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?