Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımdaki boyadan kurtulmak istiyorum! :(

ChoqTaTnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2012
80
0
36
Ankara
Saçımdaki boyanın tamamen akmasını istiyorum, bunu için saçı yıpratmayan bir ürün var mı?

Saçımdaki boyanın tamamen akmasını istiyorum, bunu için saçı yıpratmayan bir ürün var mı?

ne yaparsan yap istersen her gün yıka ama akmaz ,bence en güzeli işini iyi bilen bir kuaföre baş vur,saçların daha kötü olmadan,ha kuaföre para vermek istemiyorum diyor san eğer

yanlız çok dikkatli yapman lazım.kuaför malzemesi satan yerden,oral ve 20 volümlük oksidan al,saçının yoğunlugu ne kadar bilmiyorum,bir yada en fazla,1,5 kaşık ( oryalin içinde var ) 20 volümle sulandır ( eğer saçların uclardan koyu ise önce uclara altandan başlayarak,cabuk cabuk sür ve sürekli kontrol et ne kadar acılıyor,20 volüm çok yüksek bir volüm olmadığından pek zarar vermez saçlarına ama kesinlikle çok bekleme,bu sefer saçların turuncu renk olur( oda sorun değil aslında,istedigin renk boya ile daha kolay boyaya bilirsin ) işlem bittikden sonra ılık suyla yıkayıp,normal yada bakım kremi sürüp streçle ve yarım saat kadar bekle ve 5 dk kadarda fönle sıcaklık var,,sonucu bana yaz olurmu :)

evet denedim siyah hint kınası vardı bende onu bile açtı ama istediğin renge göre değişir çünkü süper açıyo fazla tutarsan sarı olur az tutarsan olmuyo ama gerçekten müthiş tek kelimeyle:)

evet denedim siyah hint kınası vardı bende onu bile açtı ama istediğin renge göre değişir çünkü süper açıyo fazla tutarsan sarı olur az tutarsan olmuyo ama gerçekten müthiş tek kelimeyle:)

yanma oldumu canım aslında merak ettiğim konu bu saçlarım açık kahve açmayı düşünüyorumda

yooo kesinlikle yanma falan olmadı ne kırık ne bişi hiçbir sorun yaşamadım benim 1 numaralı tavsiyem ve tek kullanacağım marka

Hayashi Purifying Shampoo(arindirici sampuan) tavsiye ediyorum. Normal şampuani birak bunu kullan. Bu urun sactaki kimyasallari veya sac urunlerinden kaynaklanan metal, silikon gibi kalintilar veya sac islem gormeden once sacin arindirilmasi icin kullaniliyor. Tabi ben bunlari ilk kullanmaya basladigimda bilmiyordum; sacimda perma vardi ve 1 ayda perma filan kalmadi, olan benim permaya verdigim avuc dolusu paraya oldu. En azindan sacini kimyasallarla daha fazla yormamis olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…