Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...Kendi saç rengim açık kumral..kahveye boyattım bir süre geçtikten sonra saç diplerim 2 3 santim uzadı..daha sonra kuaföre gittim karamel boyatmak istedğimi söyledim..saçımın her yerine aynı ton boyayı sürdü..sonuç, diplerim turuncu alt renkler koyu...daha sonra başka kuaför koyu kumrala boyadı kapatır dedi ama sonuç değişmedi diplerle uçların ayrımı bariz şekilde farkediliyordu..sonra çikolata kahveye boyadım bir iki defa oda işe yaramadı..en son fındık kabuğuna boyadım biraz olsun kapattı o farklılığı...ama saçımda bir dünya ton oluştu...
Ben sarışınım ve kumral olsun istiyorum...kuaförlere soruyorum dore kahve bakır kahve öneriyorlar onların içindede kızıllık var...saçımda kızıllık olsun istemiyorum artık beni çok rahatsız ediyor çünkü bu durum...
sizce ne yapmalayım yardımcı olun lütfen......
ooow bayaa kızıllık var cnm saçında ama küllü koyu kumral bir iki boyamada kapatır bence hatta koyuluk sorun değilse 5.1 daha iyi olur..
bazı kuaförler dore renklerin cilada saçtan doreliği aldığına inanıyorlar o yüzden dore kahve önermişlerdir ama ben bu işlemin başarılı olduğunu hiç görmedim şimdiye kadar...
şu anki halin çok güzel gözüküyo öyle çok renkli gibi de değil sanki ya ama çok rahatsız oluyosan ve koyuluk sorun olmuycaksa koyu küllü kumrala boya bence
peki açıcı kullanmadan mı boya yapayım ?? koyuluk önemli değil açılıyor nasıl olsa...peki küllü kumral boyadığmda diplerle uçlarda renk farklılığı olur mu ?????
cnm bu fotoda gayet küllü gibi geldi bana ışıktan mı öyle acaba...:26: marka olarak lorealin küllüleri daha başarılı cnm saçını açtırıp boşuna yıpratma bence gerek de yok ztn direk boya küllülerde..
canım kollestonun açık küllü kumral ve sarı rengini karıştır.oksidan olarak %6 lık oksidan kullan.söyle yap yada iki oksidandan biri %6 lık diyeri %9 luk olsun.iki rengi ve iki ayrı oksidanı karıştır.önce diplerine bolca sür sonra uclara doğru tara iyice yedir.