Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...Kendi saç rengim açık kumral..kahveye boyattım bir süre geçtikten sonra saç diplerim 2 3 santim uzadı..daha sonra kuaföre gittim karamel boyatmak istedğimi söyledim..saçımın her yerine aynı ton boyayı sürdü..sonuç, diplerim turuncu alt renkler koyu...daha sonra başka kuaför koyu kumrala boyadı kapatır dedi ama sonuç değişmedi diplerle uçların ayrımı bariz şekilde farkediliyordu..sonra çikolata kahveye boyadım bir iki defa oda işe yaramadı..en son fındık kabuğuna boyadım biraz olsun kapattı o farklılığı...ama saçımda bir dünya ton oluştu...
Ben sarışınım ve kumral olsun istiyorum...kuaförlere soruyorum dore kahve bakır kahve öneriyorlar onların içindede kızıllık var...saçımda kızıllık olsun istemiyorum artık beni çok rahatsız ediyor çünkü bu durum...
sizce ne yapmalayım yardımcı olun lütfen......
Ben sarışınım ve kumral olsun istiyorum...kuaförlere soruyorum dore kahve bakır kahve öneriyorlar onların içindede kızıllık var...saçımda kızıllık olsun istemiyorum artık beni çok rahatsız ediyor çünkü bu durum...
sizce ne yapmalayım yardımcı olun lütfen......