• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımda siyah boya var ama platin istiyorum:((

BATINCIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
100
0
96
44
Ankara
Canlarım merhaba;
saçımı 6 ay önce siyaha boyattırdım zaten kendi saç rengimde siyah.ama bu aralar havalar ısındığındanmıdır bilmiyorum ama saçlarımın rengini platin istiyorum.
kendim bayağı bir beyaz tenliyim ama kaşlarım falanda siyah onlarıda boyatırım sorun olmaz ama benim saçım platin nasıl olur işte onu bilmiyorum.
oriel ile açıldığı zaman platin olacak kadar açılabilirmi acaba ohaoldumsmile

ankarada bu işi kıvırabilecek iyi bir kuaför tavsiye edebilirmisiniz senağlama

Canlarım merhaba;
saçımı 6 ay önce siyaha boyattırdım zaten kendi saç rengimde siyah.ama bu aralar havalar ısındığındanmıdır bilmiyorum ama saçlarımın rengini platin istiyorum.
kendim bayağı bir beyaz tenliyim ama kaşlarım falanda siyah onlarıda boyatırım sorun olmaz ama benim saçım platin nasıl olur işte onu bilmiyorum.
oriel ile açıldığı zaman platin olacak kadar açılabilirmi acaba ohaoldumsmile

ankarada bu işi kıvırabilecek iyi bir kuaför tavsiye edebilirmisiniz senağlama

Valla ben uzman değilim ama tecrübelerim ve bir çok platin deneyimimle sana bir kaç birşey söylemek istiyorum.
"Siyah saçı platin olabilecek kadar açabilecek hemde o saçlar hala kafanda kalabilecek" bana kalırsa buna cesaret edebilecek kuaför yoktur herhalde.
Şunu yaparlar ancak yavaş yavaş saçının rengini açarlar ama platin olman bir dahaki yazı bulur benneyaptımki

benim sacimda siyah ben karamel yapmaya cesaret edemiyorum sen platin diosun :)) cok yipranir emin ol canim

ben sana bu işlemi on numara yapacak bı kuaför önerebılırm çunku aynı işlemi bende yaptrdım 1 sene once saçımı her goren soruyodu yolda ...
benım de selamımı söylersen yardımcı olurlar özelden mesaj atıyorum
benımkılerde sıyah kırmızı tuhaf bı saçtı ve yıpranmıştı hiçbişey olmıcak ddı ve yaptı gereçktende olmadı ...

Son düzenleme:
arkadaşlar bende bişiy merak ediyom yapan varsa ricam olcak bilgi versin saçlarımröfleydi ama en son 9 ay önce yaptırmıştım şuan kısa ve sadece uçkısımlarında vardı 1 hafta felan önce koleston çkolata kahveyle boyadım evde kendim çok güzelde oldu yeşil gözlü beyaz tenliyim ama 7 sene röfleden sona bu beni pekaçmadı gibiherkes bayıldı ama ben platin düz röfle değil ama düz sarı istiyom üzerinden 1 hafta geçti bi 10 gün sonra boyatsam ama kuaförde nasıl olur bide düz sarı kullanan varmı aranızda

canım siyah boyayı platin yapmaya kalkarsan kafanda saç kalmaz.6 aydır boyatmıyormussun zaten bi 6 ay daha boyama, siyah kısımları kestir sonra platin yap.diger türlü çok pişman olursun

Back