• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçımda olağanüstü bir kepek sorunu var.bıktım artık

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

rtornaci

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2010
442
7
316
Rize
arkadaslar sacımdakı kepekten bıktım. bır zamanlar head kullandım kestı ama sonra yıne basladı. matrix sampuan kullandım bı ton para verıp dahada beter ettı guya yag dengesı sağlıyordu rezalet ettı. yves rocher kullandım tas gıbı oldu. otacı kullandım kazık gıbı oldu. en son elseve ın lacıvert gıbı bı tane aldm kremlı sampuandı kepeğe karsı etkılı cok guzel yapıyodu kepegede ıyı geldı kocaman bır sıse ıdı ama bıraktım onu kremlı dıye korktum sacımı doker dıye. matrıx i bitirmeye calısıyorum yazık parama. saclarımı guzel gosterıyo parlak gosterıyo ama kafa derım kepekten gorunmuyo. acaba matrıx ın ıcıne camtebentın badem yağı gıbı bırsey mı doksem oyle kullansam. yazık ben öğrencıyım zaten ne umutlarla aldm.. arkadasım ovdu ona kandım

arkadaslar sacımdakı kepekten bıktım. bır zamanlar head kullandım kestı ama sonra yıne basladı. matrix sampuan kullandım bı ton para verıp dahada beter ettı guya yag dengesı sağlıyordu rezalet ettı. yves rocher kullandım tas gıbı oldu. otacı kullandım kazık gıbı oldu. en son elseve ın lacıvert gıbı bı tane aldm kremlı sampuandı kepeğe karsı etkılı cok guzel yapıyodu kepegede ıyı geldı kocaman bır sıse ıdı ama bıraktım onu kremlı dıye korktum sacımı doker dıye. matrıx i bitirmeye calısıyorum yazık parama. saclarımı guzel gosterıyo parlak gosterıyo ama kafa derım kepekten gorunmuyo. acaba matrıx ın ıcıne camtebentın badem yağı gıbı bırsey mı doksem oyle kullansam. yazık ben öğrencıyım zaten ne umutlarla aldm.. arkadasım ovdu ona kandım

bıtkısel sampuana cam terebntın dok bı mktr kepegı bıtırıo

banyo yaptıktan sonra çıkıcağına yakın
saçlarını son kez sirkeli suyla durula sadece saçlarını
kepeğin önüne rahat geçersin
kokusu sakın seni ikileme düşürmesin
saçları kururken kokuda gidiyor

banyo yaptıktan sonra çıkıcağına yakın
saçlarını son kez sirkeli suyla durula sadece saçlarını
kepeğin önüne rahat geçersin
kokusu sakın seni ikileme düşürmesin
saçları kururken kokuda gidiyor

kesinlikle sirke mükemmel bir çözüm. Kokusu saçtan 1 saate çıkıyor merak etmeyin. Saçlar mükemmel derece parlıyor ve kepek sorununu gideriyor sirke:32:

kesinlikle canımm tatilde yanımdan hayatta ayrımam
otellin şefinden bir şişe sirke aldığımı biliyorum sırf
yazın o kadar yağlanıyoruz saçlarım bitlenmesin diye
:)

sirkeyı nasıl kullancam bıraz daha anlatırmısınız.. kepeğe iyi gelıyomu valla su anda sımsıyah laptopumun ustu beyaz beyaz kepek dolu o derece yanı. tıksınıyom kendımden..

devamlı dene sirkeli suyu bırakmadan devam et
ben çıkıcağıma yakın tasın içine ılık su kuyup yarım çay bardağı sirkeyi içine ekleyip
küvete kafamı eğip o şekilde yapıyordum suyu tasın yarsından fazla koyarsın

sirkeyle kepek problemini çözdukten sonra bebe şampuanı kullanmanı tavsiye ederim. hem pahalı diil hem de ne dokulme yapıo ne de kepek. ben oyle yapıorum şahsen. saçın boyalıysa açılması zor olur. o problemi de saç bakım yagıyla çözdum. mecitefendi sanırım onun saç bakım yagı var. kutusunda yazdıgı gibi diil de ben onu söyle kullanıorum. şampuanladıktan sora uçlarına suruorum. sora uclarını tekrar şampuanlıorum. krem surmuş gibi yumusak oluo. hem dokulmuo hem de kepek yapmıo

eczaneden zetion şampuan al cnm
matrixle birlikte kullanablrsln
haftada bir iki kullanım yeterli olur ztn

valla sırkeyı yapıyom ama arkadaslar kokusundan sebep odadan kovuyo sırke oranını bıraz daha azaltıyım barı

Son düzenleme:
saç diplerine hakiki zeytin yağı badem yağı ve susam yağını karıştır sür çok iyi geliyor bi kaç kere tekrarla yanlız yağların saçtan çabuk arınması için ilk saç kremi sür saçlarına.susam yağı saç diplerini yumuşatır hem saç kırıklarına bile birebir geliyor badem yağıda saça E vitamini veriyor böylece hem saçların bakımdan geçmiş oluyor hemde kepek sorunundan kurtulursun..bizzat denedim :))

Back