- 2 Aralık 2023
- 16
- 1
- 21
-
- Konu Sahibi Miraslava1123
Kepek varsa dökülür kepek için şampuan al kullan boylede pek anlaşilmiyor resimden.Saçımda ne var çok dökülüyor yardım
Vitamin eksikliği olabilir, tiroid sorunu olabilir, anemi olabilir, bir kan tahlili yaptırsanız iyi olur. Bir de kozmetik ürün değişimi yaptıysanız belki size uygun değildir.Saçımda ne var çok dökülüyor yardım
Ya istemsiz kaşıyorum normalde gürdüm saçım son iki aydır böyleBelli olmuyor ki. Kaşıntı çok mu oluyor? kepek var mı? doktora gitmediniz mi? tahlil yaptırdınız mı? beslenmeniz nasıl?
Vitamini bilmiyorum ama normalde bebek şampuanı kullanıyorumVitamin eksikliği olabilir, tiroid sorunu olabilir, anemi olabilir, bir kan tahlili yaptırsanız iyi olur. Bir de kozmetik ürün değişimi yaptıysanız belki size uygun değildir.
Bebe şampuanları da çoğunlukla saf içerikte olmuyor ki. İçeriğini bir kontrol edin. Vitaminler çok önemli, b12 eksikliğinde çok saç dökülüyorVitamini bilmiyorum ama normalde bebek şampuanı kullanıyorum
Ya istemsiz kaşıyorum normalde gürdüm saçım son iki aydır böyle
Aslında normalde supradyn de kullanıyorumBebe şampuanları da çoğunlukla saf içerikte olmuyor ki. İçeriğini bir kontrol edin. Vitaminler çok önemli, b12 eksikliğinde çok saç dökülüyor
Ne bakım yapıcam yıkıyorum kestiriyorum tarıyorum o kadarBakımsızlık var biraz sanki
Kan tahlili yaptırmadım doktora gidicem kaşıntı istemsiz yapıyorum egzama vardı 4 yıl önceye kadar doktorun verdiği şampuandan aldım bir daha ama işe yaramıyorBelli olmuyor ki. Kaşıntı çok mu oluyor? kepek var mı? doktora gitmediniz mi? tahlil yaptırdınız mı? beslenmeniz nasıl?
Onlar bir işe yaramıyor malesef. Çok düşükse iğne gerekebilir çünkü emilim bozukluğu sebebiyle de düşmüş olabilir. O zaman ne kadar hap kullansanız da pek etkili olmuyor.Aslında normalde supradyn de kullanıyorum
Peki çok mu dökülmüş sizceOnlar bir işe yaramıyor malesef. Çok düşükse iğne gerekebilir çünkü emilim bozukluğu sebebiyle de düşmüş olabilir. O zaman ne kadar hap kullansanız da pek etkili olmuyor.
Egzama maalesef tekrarlayan bi durum ama şampuanı mutlaka kullanın. Ben de normal bi kaşıntı var ona rağmen kaşımaya çalışırsam ekstra dökülür. Biotin hap falan vermedi mi hiç?Kan tahlili yaptırmadım doktora gidicem kaşıntı istemsiz yapıyorum egzama vardı 4 yıl önceye kadar doktorun verdiği şampuandan aldım bir daha ama işe yaramıyor
Belli olmuyor ki. Kaşıntı çok mu oluyor? kepek var mı? doktora gitmediniz mi? tahlil yaptırdınız mı? beslenmeniz nasıl?
Peki çok mu dökülmüş sizce
Bu sene doktora gitmedim sadece önce verdiği şampuandan aldım istemsiz kaşıyorum strese girince felanEgzama maalesef tekrarlayan bi durum ama şampuanı mutlaka kullanın. Ben de normal bi kaşıntı var ona rağmen kaşımaya çalışırsam ekstra dökülür. Biotin hap falan vermedi mi hiç?