Evvet, karışıma çivit ekleyince-ki korkumdan azıcık ekledim çay kaşığıyla bile değildi- biraz daha koyu bi bakır çıktı ortaya. bi derece daha koyu ama çok değil. dipler gene boyanmamış! ama bu sanırım tutamı boyamaya çalışmamızdan kaynaklanıo. hepsini kınalayınca bu sorun kalkıcaktır ortadan. diplerden sadece çok kçk bi yer tutmuş gibi, o da kahve ağırlıklı koyu bakır gibi. aslında benm istediğim ve kullanabileceğim bi renk ama sarı kısımların canlı bakırıyla tuhaf mı durur hani dibi çıkmış gibi-ki öyle duracaktır- ayh gene kararsız kaldım =) flashtan dolayı brz daha farklı bi renk çıktığını belirterek resimleri ekliyorum :)
ben çok beğendim uzun zaman bakır kullanmıştım ama çok çabuk solduğu için sarıya dönmüştüm.. kına hiç aklıma gelmemişti, aslında kokusundan nefret ederim ama denesemmi diye düşünüyorum.. saçlarımda balyaj var yazık olur yeni yaptırdım daha ama yaza doğru bu kına işini bi araştırmam lazım sanrım.. hem boya gibi solmaz galiba dimii?
sende beyaz tenlisin, yüzünün bi kısmının görüldüğü resimde çok yakışacağı belli, bence tümünü yapmalısın.
ben çok beğendim uzun zaman bakır kullanmıştım ama çok çabuk solduğu için sarıya dönmüştüm.. kına hiç aklıma gelmemişti, aslında kokusundan nefret ederim ama denesemmi diye düşünüyorum.. saçlarımda balyaj var yazık olur yeni yaptırdım daha ama yaza doğru bu kına işini bi araştırmam lazım sanrım.. hem boya gibi solmaz galiba dimii?
sende beyaz tenlisin, yüzünün bi kısmının görüldüğü resimde çok yakışacağı belli, bence tümünü yapmalısın.
sağol canım ben de karar verdim gibi, değişiklik istiyordum zaten ama kimyasallarla değil artık =) bir de forumlara bakıp güzel güzel kınalı saçları görünce dayanamıycam daha fazla =) tek tereddütüm diplerden gelen kendi rengim kınalanınca sırıtır mı diye.. sarı kısımlar biraz koyulaşsın istiyorum çivit kattım o yüzden kınaya. ama dipler de azcık daha açılsın ki renk tonu aynı olsun istiyorum ki kınayla saçı açmak mümkün değilmiş =)) gene de deniycem bakalım ne olacak =) tenim de öyle çook beyaz değil. buğdayın en açık tonu galiba çünkü sarımsı bi alt tonu var=)
ben de ilk kez saçıma kına yaktım önceki gün. saçım açık kumral. çok güzel bir kızıl çıktı ortaya. ama daha açık olmasını isterdim doğrusu. ben de ilk kez yapmanın acemiliği ile bazı yerlere iyi sürememişim. tekrarlamayı düşünüyorum. bu sefer adaçayı katsam açılır mı saç rengim yoksa ilk yaptığım renkte mi kalır?
ben de ilk kez saçıma kına yaktım önceki gün. saçım açık kumral. çok güzel bir kızıl çıktı ortaya. ama daha açık olmasını isterdim doğrusu. ben de ilk kez yapmanın acemiliği ile bazı yerlere iyi sürememişim. tekrarlamayı düşünüyorum. bu sefer adaçayı katsam açılır mı saç rengim yoksa ilk yaptığım renkte mi kalır?
Rengine bayıldımmmmmmmmm
bende yeni rofle yaptirdim cok yiprandi m8ralim bozuk seninki gibi tutacagini bilsem 5 dakja beklemem
demet akalinin saci gibi olmus super