• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımda ki gecemavisi boya açık sarı boyalarla geçer mi?

aLLons_y

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
5
0
16
Konya
merhaba arkadaşlar ben saçlarımı yıllardır gece mavisine boyatıyorum çok sıkıldım değişiklik yapmak istiyorum biraz beyaz sabun kullandıktan sonra ( beyaz sabun işe yarıyor ancak çok değil ki sabır edemediğim için çok kullanmadım) saçımda syah boya varken açık küllü sarıya boyadım diplerim turuncu uçlarda ise ışıkta bakınca turunculuk var bu şekilde saçımda ki syahlık gder mi kuaföre gidip saçımın mahvolacağı şeyler yaptırmak istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim ....

bence açıcı kullanıp saçını mahvetme. ayda bir saçını sarıya boya her geçen gün açıldığını göreceksin. ortalama 3 ay sonra da istediğin renge boya. ben kuzenimin simsayah saçlarını böyle açmıştım.
açıcı kullanan ve saçı mahvolan biri olarak asla tavsiye etmiyorum.

tam olarak hangi rengi istiyorsun bilmiyorum ama uzun süredir gece mavisine boyuyorsan boya saçına iyice yerleşmiş demektir ve açık renklere ulaşabilmek için en az 6-7 kere sarıya boyaman gerekir saçlarını.o çok açık bir renk olmaz yinede koyu karamel gibi birşey olur ki bu kadar çok sarıya boyamak açıcıdan daha fazla yıpratır saçını.sana tavsiyem palette ya da kolestonun açıcılarını kullanman ve sonrasında saçlarına bol bol besleyici bakım yapman.hangisi daha iyi dersen palette'de yıpranma neredeyse olmuyor ama açılma 3 ton kadar oluyor.Koleston daha fazla açıyor ama saçı çok kurutuyor sonrasında bol bol kremlemek maske yapmak falan lazım

çok teşekkürler arkadaşlar cevap verdiğiniz için bakalım nasıl bir sonuç elde edicem inşallah istediğim gibi olur saçım çok yıpranmıştı belime kadar olan saçlarımı omuzlarımın üstnde kestrdim ve artık işlem yapmaya korkuyorum açıkçası umarım yıpranmadan güzel sonuç elde ederm ...

Back