• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımda erken beyazlama var ve boyama konusunda yardıma ihtiyacım var !

bilmekistiyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2011
3
0
36
Ankara
merhabalar ben üniversitede öğrenciyim tahmin edersiniz ki yaşım çok genç fakat buna rağmen saçımda beyazlar var son bir yılda iyice arttılar. saçım çok koyu renk ve beyazlarımın sebebi de genetik yani annem ve babamda da erken beyazlama olmuş. artık gözüme çok batmaya başladı rimelle kapatmaya çalışıyordum ama bi sürü olduğundan artık o da yetmiyor. boyatmak istemiyorum aslında çünkü saçımın renginden çok memnunum ve bi sürü endişem var boyatma konusunda bunlardan ilki de bi kere boyadıktan sonra beyazlarımın iyice artacağından korkuyorum. orta yaşlı bayanlarda olduğu gibi boyamayınca diplerinden bembeyaz gelirse diye cesaret edemiyorum boyamaya. sizce endişelerim yersiz mi ? saçımın daha çok beyazlamasına sebep olur mu boyamam? cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler:)

Back