• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçımda beyazlar var !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Mascara

like a chalk outline
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
18.527
3.908
448
Arkadaşlar 17 yaşındayım ben ve bugün sağ tarafta aynı bölgede 3 tane beyaz gördüm :(

sebebi ne olabilir? bu beyazlar artar mı bide hepsi aynı yerde ya çok moralim bozuldu lütfen yardım edin senağlama senağlama senağlama

Ailende var mı canım saç beyazlaması ırsi olabilir. Benim 13 yaşında başlamıştı beyazlarım liseyi bitiriren neredeyse yarısı beyazdı.......

annemde var ama çok fazla değil babamın beyaz biraz bembeyaz değil ama yinede baya var :( :( mafoldumben

benimde aynı şekilde oldukça beyazım var.bizde ırsi ama sendeki belki vitamin eksikliğine bağlı olabilir.doktora görünebilirsin test yapar vitamin eksikliğiyse haplarla düzeliyor.ama ırsi ise yapacak bişey yok.. akannehir

b12 eksikliği var hap verdi ama iştah açıyor diye kullanmıyordum başlasam mı acaba?

varsa hiç aksatma ozman çünkü b12 vitamin eksikliği beyazlama yapıyor zaten.doktorun tavsiye ettiği şekilde kullan hapını.çıkan beyazları geçirmez ama yeni çıkacakları engelleyebilir..

yaşın daha çok küçük canm yaa geçmiş olsun benim de birkaç senedir beyazlarım var diye üzülüyordum

Back