• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımda beyaz vaaarrr

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
biotin içmek saç tellerini kalınlaştırdığı gibi beyaz saç tellerininde rengini koyulaştırıyor

evde sifali bitkiler kitabi var sarimsak yutmus beyaz saci dökermis sarimsak bir dis felan günde bir tane yut derim

valla bi kere o tel beyaz olduysa
artık hep beyaz uzar yok care
bende de var boya da yapıyorum
daha çok çoğalttı.
o yüzden fazla boyamamaya özen göstreriyorum.

ben 13 yaşındayım ve upuzun saçlarım var benim saçımda da yeni çıkan beyazlar var ne üstler beyaz altlar siyah ne yapıcam?:( yardım edin lütfen yalvarırım:(

ben 13 yaşındayım ve upuzun saçlarım var benim saçımda da yeni çıkan beyazlar var ne üstler beyaz altlar siyah ne yapıcam?:( yardım edin lütfen yalvarırım:(

Güzelim,
Senin yaşın gerçekten saçının beyazlaması için çok küçük.
Eğer tek bir saç teli gibi arızi bir durum değilse, doktora danışman gerekir. Benim bildiğim kadarı ile tiroid bezi ile ilgili sorunlarda küçük yaşta saç beyazlaması oluyor. Bu da korkulacak bir durum değil. Doktor tedavini oturttuktan sonra sorunun çözülür. Ama eğer böyle bir durum varsa ve tedavi olmazsan korkarım hem saçlarının beyazlaması önlenemez, hem de başka sağlık sorunları çıkabilir.
Ailenle bu konuyu konuş ve doktorunuza danışın.

bende saçlarımı geçen yaz sapsarı yapmıştım ve sarıdan tekrar ana saç rengim kestaneye döndüğümde gördümki boyanınn görünmeyen tarafı, saçlarımın heryeri beyazlamış oldukçada var o zaman anladım ki annelerimiz kızım saçını boyama yazık saçlarına demekle haklıymış..şimdiki aklım olsaydı saçlarımı asla boyamayı düşünmezdim!!!

bende saçlarımı geçen yaz sapsarı yapmıştım ve sarıdan tekrar ana saç rengim kestaneye döndüğümde gördümki boyanınn görünmeyen tarafı, saçlarımın heryeri beyazlamış oldukçada var o zaman anladım ki annelerimiz kızım saçını boyama yazık saçlarına demekle haklıymış..şimdiki aklım olsaydı saçlarımı asla boyamayı düşünmezdim!!!

aynen katılıyorum. sol tarafımda çok beyaz var benim de nedense orda yoğunlaşmış. kuaför demişti ki boyalar saçı beyazlatmaz ama tek tel beyaz bile olsa onları çoğaltır. artık boya yapsam bile balytaj şeklinde ya da diplere krepe yaptırarak boyatıyorum ama iş işten geçti tabi...

Back