Saç Rengi ve Saç Boyama Saçıma zarar vermeden nasıl açabilirim?

sanemcee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2017
1.174
2.155
36
Arkadaşlar uzun zamandır saçımı kızıl renge boyuyordum. yalnız geçen hafta bir delilik yaptım ve kahve siyaha boyadım. saçım şuan siyah ama aralarında kızıl yansımalar da mevcut. çok pişmanım boyadığım için. yüzümü çok sert gösterdi. nasıl saçıma zarar vermeden biraz kırabilirim ve koyu renkte olsa kızıla geçebilirim?

Dogal icerikli sac acici jeller var arastir derim

Arkadaşlar uzun zamandır saçımı kızıl renge boyuyordum. yalnız geçen hafta bir delilik yaptım ve kahve siyaha boyadım. saçım şuan siyah ama aralarında kızıl yansımalar da mevcut. çok pişmanım boyadığım için. yüzümü çok sert gösterdi. nasıl saçıma zarar vermeden biraz kırabilirim ve koyu renkte olsa kızıla geçebilirim?
Saçını kepek sampuanıyla yıka ve o siyah iki hafta icinde akar merak etme tabanın kzıl oldugu icin kızıl günyüzüne cıkar

hairplus diye bir aaçıcı var onu kullandım. 10 dk tuttum. en fazla 15 dkdır. sonra yıkadım hemen. tekrar kızıla boyadım ve sıfır yıpranma oldu
yalnız çok dikkatli açmak gerekiyor. fazla tutunca yanar saç. ben hep saçımı kontrol ettim beklerken

X