• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Saçıma uygun şampuan yok mu ?

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.240
794
163
Arkadaşlar saçıma
hem yağlanmayı geciktirici
hem onarıcı
hem besleyici
hem kırıklar için
hem nemlendirici
şampuan lazım.ne önerirsiniz?

gliss mi.birdaha asla diyebilirim.onaarıcısını kullanıyorum 3 aydır.inan ilk gunler superdı ama şimdi yağlandırmaya başladı.ve koparak dökülüyor saçlarım.gliss i sevmedim açıkçası.

canım nemlendiren şey yağlandırır da yani ancak şöyle olur yağlı saçlar için bir şampuan kullanırsın sonra uçları bol bol kremlersin diplere değdirmezsin. yağlı saçlar için dermokil çok iyi ama yağlandırmıyor ve yumuşak yapıyor. dermokili yağlı saçlar için olanını al. bunun dışında ben 200 ml şampuana 1.5 tatlı kaşığı kil 1.5 tatlı kaşığı karbonat atmıştım bununla yıkıyordum saçımı uçlarını da kremliyordum dipleri yağsız uçları yumuşak oluyordu şampuanım da kremsiz limonlu blendaxtı

Komiliyi öneririm
*Onarıyor
*Nemlendiriyor
*Besliyor
*Bakım yapıyor

Yağlı saçlar için olanını alırsanız memnun kalacağınızı düşünüyorum
opuyorumnanaktan

ha kızlar bir de benım sacları katlı.kısacık katlar var.ucları sert pütür pütür.onların uclarına da krem surmek zorundayım.yoksa cok karmasık oluyor.e onlara surunce diplere de degiyor. :( napmam lazım. kestiremem de.cok kısalır.zaten kısa.

Benim de saç tipim benzer sanırım..
Organicum u çok tavsiye ettiler ne dersiniz arkadaşlar?

Back