Saçıma sarı boya tutar mı

kubraakn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
7
2
26
Saçımı açtım ama dore oldu 8 tonlarında yapmak istiyorum ama tutarmi bilmiyorum temiz açıp dorelerden kurtulupmu yapmam gerekir yoksa bukadar açma yetermi istediğim rengide ekliyorum

Eklentiler

• 84706c387b7b1f079580ee11afdcb140.jpg
    84706c387b7b1f079580ee11afdcb140.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_2024-11-30-13-33-00-236_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-11-30-13-33-00-236_com.miui.gallery.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 27
8 tonlarında bir saç için çok dore açmışsın saçını ilk attığın fotoğraftaki gibi birşey yapmaksa amacın o saç açık küllü kumral ve uçlarında ışıltı var sen bunu paketlemeden yapamazsın maalesef ama tek parça sarı istiyorsan saçını temiz açmalısın onun içinde saçının sağlıklı olması lazım saçın ıslakken ucundan bir tutam tut ve esneyip esnemedigine bak esnemişse hiç risk alma derim

8 tonlarında bir saç için çok dore açmışsın saçını ilk attığın fotoğraftaki gibi birşey yapmaksa amacın o saç açık küllü kumral ve uçlarında ışıltı var sen bunu paketlemeden yapamazsın maalesef ama tek parça sarı istiyorsan saçını temiz açmalısın onun içinde saçının sağlıklı olması lazım saçın ıslakken ucundan bir tutam tut ve esneyip esnemedigine bak esnemişse hiç risk alma derim
Birde saçını ıslakken açarsan daha az yıpranır

uçlarındaki tonu tek parça sarı halde yapmaktan bahsetmiştim saçlarımda hiç esneme yok ama sert sorun olurmu teşekkürler cevabınız için 🙏🏻

Aradığınız renk bu tonlarda mı? Eğer öyleyse kullandığım boyayı söyleyebilirim.

Eklentiler

• Screenshot_20241130_130832_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20241130_130832_com.android.gallery3d.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20241130_130410.jpg
    Screenshot_20241130_130410.jpg
    41 KB · Görüntüleme: 21
uçlarındaki tonu tek parça sarı halde yapmaktan bahsetmiştim saçlarımda hiç esneme yok ama sert sorun olurmu a teşekkürler cevabınız için 🙏🏻
Aradığınız renk bu tonlarda mı? Eğer öyleyse kullandığım boyayı söyleyebilirim.
Evet altın sarısı böyle veya bı tık koyusu

uçlarındaki tonu tek parça sarı halde yapmaktan bahsetmiştim saçlarımda hiç esneme yok ama sert sorun olurmu a teşekkürler cevabınız için 🙏🏻

Açıcıdan dolayı serttir sorun olmaz

Benim saçımda da dorelik vardı bunu yapmadan önce. Loreal 01 ve Loreal 10.13 karıştırıp kullandım. İçine 2 nohut kadar mavi boya ekledim turunculuğu alması için. Diplerim koyu renkti o kısımları hiç açmadan bu renge getirdi. Diğer kısımlar ise 8.1 ve 10.1 boyalıydı. Attığınız dore saç rengine yakındı rengi. Hatta ondan bir ton kadar koyuydu.

Diğer konunuzdaki saç fotoğrafınızı şimdi gördüm. Bence saçınızı daha fazla açmadan da bu renkleri elde edebilirsiniz. Dediğim gibi ben diplerini bile hiç açmadan yaptım. Elbette herkesin doğal saç rengi ve yapısı farklı, bu nedenle renkler herkeste aynı tutmayabiliyor. Ama açtığınız kısımları sadece boyayla istediğiniz tonlara çevirebileceğinizi düşünüyorum ben. Çünkü çok daha turuncu olan saçımı çevirdim 😂

Benim saçımda da dorelik vardı bunu yapmadan önce. Loreal 01 ve Loreal 10.13 karıştırıp kullandım. İçine 2 nohut kadar mavi boya ekledim turunculuğu alması için. Diplerim koyu renkti o kısımları hiç açmadan bu renge getirdi. Diğer kısımlar ise 8.1 ve 10.1 boyalıydı. Attığınız dore saç rengine yakındı rengi. Hatta ondan bir ton kadar koyuydu.

Siz 01 ve 10.13le tüm saçınızı mi boyadiniz yoksa dibi onla yapip altlara 8.1 ve 10.1 mi kullandinkz anlayamadım tam
Kusura bakmayın benim saç serüveni biraz uzun olduğu için karışık açıklamışım biraz 😊 Şöyle anlatayım, saçımı önceki aylarda 8.1 ve 10.1 ile boyuyordum. Saç rengim sizinkinden biraz daha koyu ve yine doreydi. Bu ay diplerim geldiğinde 01 ve 10.13ü 2 nohut tanesi kadar mavi boya ile karıştırıp bütün saçıma sürdüm. Yaklaşık 1 saat kadar beklettim. Sonuç bu oldu

Mavi oranını iyi ayarlarsanız istediğiniz küllülüğü tutturabilirsiniz. Size tavsiyem sakın küllü olsun diye bir anda çok fazla mavi boya karıştırmayın. Ben bu hataya 2 ay önce düştüm saç renginin koyu olmasına sebep oluyor. Dediğim tarif ile bir deneyin eğer dore yansımalar istediğiniz ölçüde kapanmazsa bir sonraki boyamanızda mavi oranını 1 nohut tanesi kadar artırın.

Kusura bakmayın benim saç serüveni biraz uzun olduğu için karışık açıklamışım biraz 😊 Şöyle anlatayım, saçımı önceki aylarda 8.1 ve 10.1 ile boyuyordum. Saç rengim sizinkinden biraz daha koyu ve yine doreydi. Bu ay diplerim geldiğinde 01 ve 10.13ü 2 nohut tanesi kadar mavi boya ile karıştırıp bütün saçıma sürdüm. Yaklaşık 1 saat kadar beklettim. Sonuç bu oldu
Tamamdır çok teşekkürler ☺️🙏🏻

X