Saçımı açtım ama dore oldu 8 tonlarında yapmak istiyorum ama tutarmi bilmiyorum temiz açıp dorelerden kurtulupmu yapmam gerekir yoksa bukadar açma yetermi istediğim rengide ekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birde saçını ıslakken açarsan daha az yıpranır8 tonlarında bir saç için çok dore açmışsın saçını ilk attığın fotoğraftaki gibi birşey yapmaksa amacın o saç açık küllü kumral ve uçlarında ışıltı var sen bunu paketlemeden yapamazsın maalesef ama tek parça sarı istiyorsan saçını temiz açmalısın onun içinde saçının sağlıklı olması lazım saçın ıslakken ucundan bir tutam tut ve esneyip esnemedigine bak esnemişse hiç risk alma derim
uçlarındaki tonu tek parça sarı halde yapmaktan bahsetmiştim saçlarımda hiç esneme yok ama sert sorun olurmu teşekkürler cevabınız için8 tonlarında bir saç için çok dore açmışsın saçını ilk attığın fotoğraftaki gibi birşey yapmaksa amacın o saç açık küllü kumral ve uçlarında ışıltı var sen bunu paketlemeden yapamazsın maalesef ama tek parça sarı istiyorsan saçını temiz açmalısın onun içinde saçının sağlıklı olması lazım saçın ıslakken ucundan bir tutam tut ve esneyip esnemedigine bak esnemişse hiç risk alma derim
uçlarındaki tonu tek parça sarı halde yapmaktan bahsetmiştim saçlarımda hiç esneme yok ama sert sorun olurmu a teşekkürler cevabınız için8 tonlarında bir saç için çok dore açmışsın saçını ilk attığın fotoğraftaki gibi birşey yapmaksa amacın o saç açık küllü kumral ve uçlarında ışıltı var sen bunu paketlemeden yapamazsın maalesef ama tek parça sarı istiyorsan saçını temiz açmalısın onun içinde saçının sağlıklı olması lazım saçın ıslakken ucundan bir tutam tut ve esneyip esnemedigine bak esnemişse hiç risk alma derim
Evet altın sarısı böyle veya bı tık koyusuAradığınız renk bu tonlarda mı? Eğer öyleyse kullandığım boyayı söyleyebilirim.
Açıcıdan dolayı serttir sorun olmazuçlarındaki tonu tek parça sarı halde yapmaktan bahsetmiştim saçlarımda hiç esneme yok ama sert sorun olurmu a teşekkürler cevabınız için
Evet altın sarısı böyle veya bı tık koyusu
uçlarındaki tonu tek parça sarı halde yapmaktan bahsetmiştim saçlarımda hiç esneme yok ama sert sorun olurmu a teşekkürler cevabınız için
Evet altın sarısı böyle veya bı tık koyusu
Benim saçımda da dorelik vardı bunu yapmadan önce. Loreal 01 ve Loreal 10.13 karıştırıp kullandım. İçine 2 nohut kadar mavi boya ekledim turunculuğu alması için. Diplerim koyu renkti o kısımları hiç açmadan bu renge getirdi. Diğer kısımlar ise 8.1 ve 10.1 boyalıydı. Attığınız dore saç rengine yakındı rengi. Hatta ondan bir ton kadar koyuydu.
Bence tutarSaçımı açtım ama dore oldu 8 tonlarında yapmak istiyorum ama tutarmi bilmiyorum temiz açıp dorelerden kurtulupmu yapmam gerekir yoksa bukadar açma yetermi istediğim rengide ekliyorum
Kusura bakmayın benim saç serüveni biraz uzun olduğu için karışık açıklamışım biraz Şöyle anlatayım, saçımı önceki aylarda 8.1 ve 10.1 ile boyuyordum. Saç rengim sizinkinden biraz daha koyu ve yine doreydi. Bu ay diplerim geldiğinde 01 ve 10.13ü 2 nohut tanesi kadar mavi boya ile karıştırıp bütün saçıma sürdüm. Yaklaşık 1 saat kadar beklettim. Sonuç bu olduSiz 01 ve 10.13le tüm saçınızı mi boyadiniz yoksa dibi onla yapip altlara 8.1 ve 10.1 mi kullandinkz anlayamadım tam
Tamamdır çok teşekkürlerKusura bakmayın benim saç serüveni biraz uzun olduğu için karışık açıklamışım biraz Şöyle anlatayım, saçımı önceki aylarda 8.1 ve 10.1 ile boyuyordum. Saç rengim sizinkinden biraz daha koyu ve yine doreydi. Bu ay diplerim geldiğinde 01 ve 10.13ü 2 nohut tanesi kadar mavi boya ile karıştırıp bütün saçıma sürdüm. Yaklaşık 1 saat kadar beklettim. Sonuç bu oldu
Rica ederim denerseniz sonucu bekliyorum. Belki diğer arkadaşlara da fikir olurTamamdır çok teşekkürler