• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sacima rofle yaptirmak istiyorum kuafor onerisi

meltemclngir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
2
0
86
İstanbul
Sacim suan koyu kahve tonlarinda ve sacima rofle attirmak istiyorum istanbulda avrupa yakasinda iyo guvenilir kuafor ariyorum yardimci olabolirseniz sevinirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sacim suan koyu kahve tonlarinda ve sacima rofle attirmak istiyorum istanbulda avrupa yakasinda iyo guvenilir kuafor ariyorum yardimci olabolirseniz sevinirim

Etiler petrol sitesi> Ali&Mustafa kuafor. Ben Mustafa beye giderdim, cok guzel rofle yapardi. Uzun zamandir gidemiyorum. Bir ara sacim simsiyahti ve en ufak bir yipranma olmadan rengini acti ve balyaj yapti. Ona ragmen yumusacik olmustu. Kisacasi oneririm ;)

Tesekkur ederim peki fiyatlarinuygunmudur

Rica ederim ama zannetmiyorum malesef. Buyuk ihtimalle cok uygun degildir ama yaptiklari işe gore hakediyolar bence.
Firsat sitelerini denediniz mi hic? Bir donem baya yararlanmistim ben ;) Tabi koyudan rofleye gecisi kapsiyor mudur bilemiyorum ama konusmakta yarar olabilir. Uzun zaman cok cüzi rakamlara rofle yaptirdim ben, pisman oldugum bir yer olmadi şansima...

Back