Saç Rengi ve Saç Boyama saçıma röfle yaptırıcam ama yardıma ihtiyacım var:((

puccakanka

Canlarım iyiki varsınız
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
7.083
385
363
kızlar ben bugün saçımı palette sıcak çikolataya boyadım, baya koyu bi renk olduu,,neyse bi önceki rengim sarı gibiydi açık renkti yanii,alışmışım o renge şimdi aynada kopkyu rengi görünce cins duruyorum alışmam lazım tabi,,ben yarın palettenin röfle setini yapsammı diyorum bu koyu renge gidermii nolur yardım edin bişeyler söyleyin,baya okuduklarıma göre röfle iyi olmuyomuş turuncu falan oluyomuş napıcam ben azcık renk gelsin saçıma diyorum kapkara bişey oldu çıktı,çok sert vahşi görünüyorum

Son düzenleme:
Aynen dertten bende de var canım bende sıcak çikolotaya boyadım kumralım kramel tonalrında saçım vardı şimdi inan bende aynaya bakamıyorum saçımı hep topluyorum salamıyorum ama bende bu ay sonunda kuaföre gidip gene altın kramel falan düz boyatmayı düşünüyorum onun üstüne röfle yapatırırım heralde çünkü saçlarımız çok koyu bilmem tutcağını sanmıyorum.

alttaki saçınız sarıymış bir aya kadar zaten alttaki sarılar çıkacak ve çok güzel bir renk olacak
bence sabredin hatta bir ayı bile bulmayabilir her gün duş alırsanız daha çabuk akar saç boyanız

cnm koyu üstüne tutmaz sarı

boyanı akıtman lazım cnm bence ilk önce yoksa saçında yanabilir

sinamekili kürü yap herkes boyamı akıttı diyor onu dene bakalım hem saçına yararı olur...tabe ben hiç yapmadım ama yapanlar memnun ve ortak nokta boyamı akıttı

bana kalırsaa çikolata kahvenin üzerine kendin röfle yapma tutmaz zaten. bi kuaföre git derim canım..
ya sarı tutmazda peki mavi tutarmı,ablam tutturdu sarı tutmaz,mavi girer ama diyee,,kararsızım yaa,,,
yok ben renkten memnunum biraz hırçın bi renk koyu ama,alışırım heralde:44:alışamazsamda çikolata karamel istiyodum önce zaten bayan yok deyince,bide en çok sattığım ren sıcak çikolata diyince aldım,dedi bide üstüne röfle yapabilirsin kendinof
yok canımya kendi rengim siyah benim,,oraya bi önceki rengim sarı gibiydi yazdım yani bi öncekide boyaydıı,ama bu akıtma işi uzun sürmez umarım biraz açılsa bari

bu sinamekilikür nasıl bişeyki,,bideya bide bişey daha sorucam,ben bu rengin üstüne sarı boyamak istesem komple odamı tutmaz:44::18:veya üstüne boya yapmak için ne kadar süre beklemem gerekiyo,saça zarar vermemk açısından,hani üstüste yapılan boya saçı yıpratıyorya veya yakıyo ondan soruyorum:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…