Saç Kesim Şekilleri Saçıma resimdeki doğal dalgayı nasıl uygularım?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

princess.17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
901
1
116
Ankara
kızlar sacıma bu doqal dalqayı nasıl neyle verebılırım bılen soyleyebılır mı saclarım berrak'n kdr uzun ama yapılı qibi dursun ıstemıyorum sankım oyleymıste acık bırakmısım havasında tadında bi doqallık istiyorum cok mu sey ıstıyorumm =)

rapunzelcim düzleştiriciden geçsin demişsin o nasıl olucak düzleştirir gibi aşağı doğrumu çekelim yoksa maşayı salmış gibi bırakalımmı??bide maşayla olursa dışa doğru yan tut demişsin o nasıl olucak? kusurabakma cnm anlamadım yaaaa:S

benim saçlarımın doğal hali böyle :):) şanslıyım sanırım bu konuda :)

ama dalgaları belirginleştirmek için hafif jöleyle şekillendiriyorum :)

bu arada rapunzelcim sence düzleştiriciylemi yaparsak yoksa maşaylamı yaparsak daha güzel elde ederiz böyle dalgaları??

Konu ile ilgili değil ama bizim dilimizde "g" yerine "q" kullanılmaz. Kaldı ki "q" bizim alfabemizde yer alan bir harf de değil. Lütfen biraz daha dikkatli olalım a.s.

valla bence bu kızın saçının doğal hali bu. zaten saçları dalgalı diye biliyorum. benim saçımın dalgası da böyle ama okadar uzun değil.eğer saçın dalgalıysa kabarmayı önleyen bir serumla (mesela john frieda frizz ease) dalgaları belirginleştirebilirsin. ama saçların dümdüzse bu dalgaları elde etmen biraz zor. belki maşa yapıp lorealin yataktan kalkmış gibi gösteren jölesinden sürersen böyle doğal görünebilir.

Benim sacimin dalgasi ve uzunlugu ilk resimdeki gibi ( deniz kenari) resimde cok iyi cikmis ama normal hayatta sanki taramamissinda kabarmis gibi bir izlenim yapiyor,en azindna bana öyle geliyor..Sagliksiz gözüküyor..

Eger sacin cok düz degilse, biraz jöle ve fön ile kabartarak o havayi verebilirsin..Eger cok kivircik ise saclarini önce yika ve biraz jöle sür ( fazla sürme cok sertlesmesin) ve birak biraz kurusun, ondan sonra sacini tam tepeden sikica bir topuz yap ve öyle yat sabaha sacini ac ve biraz sekil ver gerekirse elini islatip biraz daha jöle sür...Ben genelde böyle yapiyorum ..ok her zaman istedigim sonucu vermiyor ama cogunluk yukardaki (ilk resimdeki) havayi yakalayabiliryorsun..Bir kac kere dene bu dedigimi....

Benim saçlarımda ilk resimdeki kadar uzundu ama sağlıksız uzamış olması yüzünden dalgalı ve ince telli saçlarım çok kötü biçimde kabaıyodu..Şuan kestirdim ve herzamanki gibi şekil verdiğimde dalgalarım gayet doğal ve muntazam oluyor..Yaptığım şey ise uzunken akşam geç saattte yıkanarak ıslakken tarayıp hemen şekillendirici sürmek oluyodu..Jöle veya köpük gibi sertşetiren ürünleri asla kullanmıyorum..Hatta Bioblas'ın saç dökülmesini engelleyen saç şekillendiricisini kullanıyorum..Kepekte yapmıyor hemde en azından kimyasal ürün değil..Saçımı taradıktan sonra öne eğilerek saçlarıma şekillendirici kremi yukarı doğru kıvırıcık yaparak sürüyorum.Kafamı kaldırdığımda zaten baya dalgalı oluo ama ıslak olduğu için hemen tekrar saçımı öne atarak saç diplerime baskı yapmadan topluyorum..7-8 tane kıskaçlı tokayla tutturuyorum ama dediğim gibi diplerine hiç baskı yapmadan topla..Ardından diplerine ve önlerine uzaktan fön tutarak kurutuyorum..Bu şekilde yatıyorum sabah açtığımda gayet dalgalı şekilde kurumuş oluyo..Şimdi saçlarım kısa olduğu için gece yapmama gerek kalmıyor.Aynı işlemi yıkadıktan sonra yapıp tokaları takıp diplerimi kurutuyorum..1 saat içinde tamamen kurumuş oluyo..Sonra açıyorum..Eğer saçlarım ince telli, hafif dalgalı ve çok gür değilse bu şekilde güzel sonuç alabilirsin..

Canım benim saçlarımında doğal hali ilk resimdeki gibi.Bende biraz jöleyle bukleleri belirginleştiriyorum.:jeyyar:

Benim de saçım omuzlarımdayken güzel alıyor şeklini dalgaları da çok hoş oluyor ama uzayınca gittikçe kötüleşiyor. Her seferinde uzadığında böyle oluyor ben de uzatamıyorm 2. resimdeki gibi istiyorm ama bi türlü uzatamıyorm kii :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…