Saç Rengi ve Saç Boyama Saçıma ombre yaptırmak istiyorum. İyi kuaför önerilerinizi bekliyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Oydar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.819
47.084
548
Merhaba buraya yeni taşındım. Saçıma ombre yaptırmak istiyorum. İyi kuaför önerilerinizi bekliyorum. Ama erkek olmasın kapalıyım. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba buraya yeni taşındım. Saçıma ombre yaptırmak istiyorum. İyi kuaför önerilerinizi bekliyorum. Ama erkek olmasın kapalıyım. Şimdiden teşekkürler.

Erkek olunca ne oluyor? Benim kuaforum de erkek bir yerde bir hata yapiyorum sanirsam

Arama motorunu açıyorsunuz, arama çubuğuna “erzincan kadın kuaförü” yazıyorsunuz. Çıkan sonuçlardan içinize sinenleri arayıp görüşüyorsunuz. Bu kadar basit.
Komik ama ayıp kadin yardim istiyo öneri bekliyo ne bilsin internette hep kendilerini övüyorlar gidiyoz paramızla rezil oluyoz. Konu sahibi umarim istedigin gibi yer bulursun

Çok iyi efsane bir yer biliyorum ama malesef erkek

Yahu buradaki bazı kadınları anlamıyorum. Konu sahibi gayet düz ve basit bir soru sormuş.
Tesettürlü ve tavsiye edilebilecek bir kuaför arıyor. Bundan daha doğal ne olabilir?
Yok google a yazınca çıkıyor yok erkek olsa ne olur filan. Konuyu niye kaynatıyorsunuz ki? Sanki bıçak zoru ile cevap yazıyorsunuz. Hayret yani.
Konu sahibi keşke yanlış yere konu açmasaydınız. Ban yiyeceksiniz malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…