• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçıma ne yapsam kabarıyo kıvırcık ve şekle girmiyo

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

WaMpiRceSs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
196
0
116
Merhaba kızlar...:1closedeyes:Saçlarımı naptımsa kabarıyo çok çok gür ve bir hata yapıp katlı kestirmiştim buda kabarmasını dahada sağlıyo saçım hemde kıvırcık ve şekle girmiyo incetmiştim birzamanlar daha sonra uzadığında buda kabarmasında bi etken haline geliyo-tatlicadiarzu-okuldada artık şekle sokamıyrum mecbur hep topluyorum :kızgın: yardım lütfn :delphin:

saç kesiminizden kaynaklanıyor muhtemelen
benimde saçlarım kıvırcık yani bukle bukle sık bir kıvırcıklığı yok
eğer öylese bilemiycem ama benimki gibi bukle bukle ise
iyi bir kuaföre gidin saçınızı incelttirin saçınıza ve yapısına en uygun kesimi onlar yaparlar zaten
derdinizide anlatın benim saçlarımda katlı ama sadece önlerde var yani arkadan bakıldığında üçgen şeklinde duruyo ama abartılcak derecede bir kabarıklığı yok jöle kullanıyorum tabi yoksa çıkamam bonus kafa gibi olurum :)))))
yine saçınıza uygun jöleyide kullandığınızda çok kabarık olmaz olsa bile bu hava katar canım :)))))

ya arkadaşlar benim saçım önceden kıvırcıktı,,boyattım felan,,şimdi dalgalı oldu,,,jolesiz kullanamıyorum zaten,kabarıyo,,banyodan sonra saçlarım bukle bukle oluyo sevmiyorum,,,tane tane dursun istiyorum,,,bi öneriniz varmı,,,,:1closedeyes:

kıvırcık saçlara tek önerim katlı kesimden uzak durun. herkes kıvırcık saçlara katlı kesim öneriyor ama bu daha da kabarmasını sağlıyor :S tek önerebileceğim 7/24 cnm :S

aynen hele fonle kuruttuysam goren korkuyor ılk etepta..yada agzını tutup guluyor...senağlama

bence kıvırcık saçta dikkat edilmesi gereken bi nokta da kırıklarını aldırmak saçlarımızın. cünkü kırık yanmış bir saçı şekle sokamazsınız fönünüz hemen kabarır uçları kıvrık kıvrık durur.sonra yumusacık bozulmayan dalgalar bukleler kırıklı saçlarda mümkün değil.

benimde aynen oyle canım ya fonu hemen bozuluyo demek kırıklar yuzunden uzatmaya calışıyorum iyce uzasın kırıklarını aldırırım diyodum o zaman şimdi kestireyım bide sacım sık kıvırcık kabarık nasıl kestirsem ki şimdiki kesim çok katlıydı

benimde aynen oyle canım ya fonu hemen bozuluyo demek kırıklar yuzunden uzatmaya calışıyorum iyce uzasın kırıklarını aldırırım diyodum o zaman şimdi kestireyım bide sacım sık kıvırcık kabarık nasıl kestirsem ki şimdiki kesim çok katlıydı

kesim konusunda güvendiğin bir kuaförün daha çok yardımcı olabilir sana ama şunu söyliim sacımı uzatayım da öyle kestircem demişsin ya canım saçların uzarken kırıklarında farkında olmuyorsun belki ama tepelere doğru cıkıyor. yani bir düşün bir saç ayda 2 cm uzuyor en fazla ama kırıklarımız 2 cmi bile gecebiliyor ee bir taramayla bir aydır uzattığın saçı hemen koparıveriyorsun...tabii uçlarından almasını istediğimiz zaman 5parmak kesen bazı kuaförler sebebiyle soğuyoruz belki saç kestirmekten ama gerçekten derdimizi anlayan kuaförler de var.ben de deneme yanılmayla kuaför aradım ve simdi mutluyum gerçekten. bu arada eğer saç maskesi bakımı falan uyguluyorsan kesinlikle saçlarının kırıklarını temizlettikten sonra uygulamanı tavsiye ederm bir dene bak daha olumlu sonuç veriyor.tamam saçlar dipten uzuyor ama uçlardan besleniyormuş sanırım.

ya ben jöleyi sevmiyorum banyodan sonra ıslakken çok güzel oluyor acaba öyle bi ürün varmı jöleliyken kalıp gibi oluyo ya.

Aynı dertten ben de muzdaribim.mafoldumben
Paso düzleştiriyordum bir süre sonra onu da bıraktım.
Duştayken tarıyorum saçlarımı artık o biraz iyi oluyor en azından bukleler belirginleşiyor.
Jöleymiş,kremmiş vs.hepsini denedim ama saçlar yağlı olduğu için onlar da yaramadı.kafamçokkarıştı

benimde saçım acayipkıvırcık ve ince telli.. Hiç buklu bukle yapamıyorum. Çocukluktan beri ne uğraşıyorum bilseniz. Bir ara çalıştığım güzellşk merkezine defrşze ilacı geldi hani şu 8 ay düz yapanından. Yaptırdım dümdüz oldu valla gerçekten 8 ayda gitti tabi alttan saçınız çıkıyor ama daha iyi taranıyor daha kolay fön çektiriliyor açık bırakılabiliyordu ama tabi bir süre sonra kıvırcıklaştı. Şimdi yine kıvırcık ve tahammül edemiyorum artık. Jöle, 7/24 felan ne varsa denedim hep topluyorum açtığımda ilk yarım saat iyi sonra kuruyunca saç kabarıyor. Biri bebe yağı tavsiye etmiş. Ben belirgin ayrık bukleler istiyorum. Nasıl yapcam yaaa..

arkadaşlar benimde saçlarım kıvırcık kabarmaması için duştan sonra saçı fönle kurutmayın bırakın kendisi dogal kurusun ve saç nemliyken krem 7 24 kullanın tamamen kurudugunda saçlarım hem kabarmıyor hemde çok hoş duruyor SAÇLARIMI SEVıORUM :):)

tatLım eLidor shine'nın yağı var onu dene hç yağLandırmıo parLak ve bukle bukle oluo :lepi:

canim bebek yagini banyodan cikinca nemli saca jöle sürer gibi sürüyomussun 1 tatli kasigi kadar diplere dikkat et ama sonuc kabarmayan saclar yarin bende alip deniycem sonuclari yazarim insallah iyi olur

canim bebek yagini banyodan cikinca nemli saca jöle sürer gibi sürüyomussun 1 tatli kasigi kadar diplere dikkat et ama sonuc kabarmayan saclar yarin bende alip deniycem sonuclari yazarim insallah iyi olur
ama bebe yağı çok yağlandırmaz mı :S kullandıktan sonra bilgi verirsen sevinirim cnm merakla bekliyorum :1rolleyes:

arkadaşlar bugun kuaförden HAIR SERUM condıtıon bronze adlı bi ürün aldım..inatçı kıvırcık,şekle girmeyen saçlarımı şekle soktu,daha bir yumuşak ve hacimli gösterdi.. üstelik avucuna bi fındık büyüklügü kadar sıkıyosun ve saça yediriyosun...artık saçlarımı salabilicem =) size de öneririm arkadaşlar.tüleren saçlara son :)

cnmmm ben cıkar cıkamz Bademli balsam suruyorum. hiç kabarmıyo sürmedigim zmn kabarık karsık bi igrenc... denemeni tavsiye ederim

Back