- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
- 358
- Konu Sahibi Felix_Felicis
-
teşekkür ederim hepinize. :)
hadi ya, daha turuncu olursa alay konusu olurum artık çevremde.
haklısınız geri dönüşü olmuyor kınada, o zaman yağlara devam edeyim. beğenmediğim bi renk olursa iyice moralim bozulur. saç rengimle oynamam sonra zaten, daha da cansızlaşmasın saçım.
o sinemakiyi kullandım ben, ama çok kötü kokuyo ya. çıkmıyo da saçtan. evet bakım yapıyo ama kokusu kolay kolay geçmiyo. ben içine bemiks ampülde katmıştım, belki o da kokusunu kuvvetlendirmiştir. ama sonuç olarak kötü kokuyo. ben bıraktıktan 2 ay sonra falan çıkmıştı tamamen saçımdan.
yine badem yağıyla zeytin yağına kaldık desenize.
peki böyle saçı hem çok besleyen ama renk vermeyen uygulamalar var mı? yağlar ve sinemaki dışında, kına gibi?
Ya sinamekini dün ben yaptım bemiksle karıştırıp çok kokmadı yıkayınca çıktı hemen saçımdan:26: Renk vermeyen mükemmel bir bakım var aslnda ama sinamekine katlanamayan onu hiç yapamaz aylarca kokuyor çünkü. sarımsak bakımı bu mükemmel y:13ıyor saçları ama tahammül edilemez kokusu var. Bal maskesi yapabilrsin saçlarına yumuşacık yapıyor. Zeytinyağı ve balı karıştırıp sür saçlarına streç filmle sar bi kaç saat beklet mükemmel oluor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?