Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Saçıma kaynak yaptırdım fakat pişmanım..

pipirikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
959
1
118
bayanlar öncelikle sormak istedim,kaynak yaptırdım size örnek teşkil etmesi için pişmanlıklarımı yazacağım ve resimlerlede saçımın kaynak çıktıktan sonra aldığı berbat şekli göstereceğim bir konu açmak niyetindeyim,belki bundan rahatsız olacaklar olabilir düşüncesi ile danışmak istedim arzu eden olursa şayet açacağım konuyu

Merhaba..Konu içeriğinden bahsetmişsiniz zaten..Bu içeriğe dair ayrı bir başlık açmayınız lütfen bu başlık altından devam ediniz..

Ayrıca konu başlıklarınız içeriği yansıtsın lütfen..Konu başlığınız da tarafımdan değiştirildi..
Teşekkürler..

Yoksa bu gidişle kafayı yicem lütfen bilgilerinizi paylaşın !!!!!!!!!!!!!!!!
Hep bahsediyorum saçlarımdan oldum diye upuzun kalın telli çok gür saçları kaybedince açıcıyla mafoldu ya eski resimlerime bakamıyorum uzun saçlıları görünce çok üzülüyorum en iyisi bu süreci atlatana kadar kaynak yaptırırıyım yoksa kafayı yicem, tabi yine bir olumsuzluk yaşamıyımda Aman Allah korusun işte bilgilerinizi bekliyorum nasıl oluyor bu işlemler memnunmusunuz yapanlar ben çıkmayan istiyorum saçlarım şuan uzun ama eskisi gibi değil işte, ucunamı ekliyorlar kaynak ya e ozaman saçım uzun sayılır çok pahalıya malolmaz yada nasıl oluyor saçtan çıkmayan adı ne hiç bişey bilmiyom işte o olumsuzluga yaşamasaydım saçlarım doğal haliyle zaten upuzundu ve sağlıklı hiçbişeye gerek yoktu bari Allah yardım etsede atlatsam zorluk çekmesem bu süreci atlatıyım pskolojim alt üst yeni yılda üzülmüyüm dedim ama neyse mutlu yıllar Allah' a emanet olun

öncelikle geçmiş olsun , kısaca anlatayım,saç diplerine uyguluyorlar kaynağı saçın ucuna değil,çıkmayan kaynaktan kastınızı anlamadım varsada ben bilmiyorum öyle bir metodu :) bir süre sonra illa bir yenileme işlemi gerektiriyor,çıkarılıp yine arzu edilirse takılıyor saç,diğer açmış olduğum konumu okumanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…