Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
git ordan model seç bence.tabi aynısını yapamıolar ama benzetrler bide yan kahkul yap asla küt yapma iğrenç duruyo ya kmseye yaksmıyo dıedusunuyorm kaşları kapatıyo ıyyy
bende yan kahkül kullanıyorum ve çokta seviyorum..
benim kahküllerim seren serengil modeli gibi..
kısadan başlıyo ve genelde usturayla şekil verdiriyorum..
değişmez kahkül modelim benim...
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Saolun kestirdim zaten..Bu Hilary'nin resmini gösterdim, Aynı böle oldu da bu kahkülün hepsinin yanda olması gerekiyo benimki daha alışamadı-tatlicadiarzu- Neyse ben beğendim gayet hoş oldu :sm_cool:
bence yüzünün şekline göre karar ver cnm.
sky was made of amethyst
Kayıtlı Üye
5 yıldır kahkül kullanan biri olarak neredeyse her modeli denedim ben. sana şunu söyleyebilirim; eğer saçların açık renkliyse yan kahküller daha hoş olacaktır. ama koyu renkliyse kaşlarının biraz üstünde düz kestir bence :)
kızlar benim aklıma esti ben kendim evde kesmeye karar verdim nettte araştırma yapıyorum eyer anlık bir karar verirsem kendim kesivericem
zaten ben ne zaman kuaföre gittimse memnun kalmamışımdır
ben kendim kısalttım kahküllerimi :)
normalde çok az keserim ve kaşlarımla gözlerim arasında olur boyu bu sefer sıkıntı bastı artık bende kısa kestim
kaşlarımdan daha kısa biraz komik oldu çünkü saçlarımın rengi açık kaşlarımsa koyu kaşlarımı boyamakla da uğraşamıcam hiç bu saatte
biraz da böyle kullanıyım nası olsa sevgilim haftaya geliyor bi haftya uzar :)
son resimdeki kızın(kavak yellerndeki kız) percem ve sac rengi cok hosuma gitti ya . acaba ne renk sacının rengi??bilmiyorumkismile
canım uçlar bebek sarısı dipler küllü kumral sanırım ama boya marka modeli veremicem bilmiyorum çünkü