Saç Rengi ve Saç Boyama saçıma bi çareeeeeeee ortası koyu uclar ve dipler açık rek oldu!!!!!!!!!!!!

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
kızlar saçımı daha once dibinden 5-6 cm hariç açtım dibi koyu daha çok sevdıgım için.bugunde küllü açık sarıyla tumunu boyadım.dibinden 2 parmak doğal saçm oldugu için sapsarı oldu orta koyu uclarda acık.simdi o ortadakı koyulugu nasıl gıderırım?çok karıık olmamıstır umarım.boyadıkca otururmu renk yada ne yapmalıyım ay lütfen yardım edınnnnn

mrb benim saçlarım seninkinden de kötü durumda bir haftada 3 kez boyandı. kumral istedim kızıl yaptı salak kuaför sora açıcıyla kumrala döndük ama iğrenç oldu. şimdi de koyu kahve yaptım ama aralarda renkler var çok iğrenç duruyo :18::18: ikimize de geçmiş olsun

canım böyle olmaması için son 5 dk dipleri boyaman gerekiyordu. doğal saç çabuk açılır çünkü...dipleri 1-2 ton koyu bir renkle boya bence ki tümü tek renk olsun....

tesekkur ederm arkaadaslar dibini küllü kumralla dip boyası yaptm sımdılık iyi görünüyor ama artık hıç komple acık renk kullanamayacakmıyım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…