• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçıma balyaj yaptırmak istiyorum ama öneriye ihtiyacım var

lolsuc

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
30
0
16
Antalya
Saçımı daha önce hiç boyamadım ve kalçalarımı geçen uzunlukta,herkes boyatma diyor ama ben artık sıkıldım,uzun kalmasını da istediğim için model de istemiyorum.Sağlıklı saçlarım var ve koyu kahve renginde ama fazla sarı olmayan bir tonda balyaj attırmak istiyorum ancak saçım boyalı değil iken olabilir mi bilmiyorum,ve sizce attırmalı mıyım,yani doğal saç da güzel ama ömrümün sonuna kadar da böyle olmaz,düşüncelerinizi bekliyorum.Tenim de esmer bu arada.Ve saçlarım fazla yıpranır mı çünkü azalmasını hiç istemiyorum,azalırsa da fazla olur mu?bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Herkes haklı ben de yerinde olsam boyatmazdım doğal ve sağlıklı saçların var :) ama sen de haklısın insan değişiklik istiyor,sıkılıyor bazen (ki bu bende çoğu zaman olur:D) kendi ana saç rengin olduğu için yıpranmaz çünkü oriel'e gerek yok sadece boyayla istediğin rengi tuttururlar zaten uçuk bi sarı istemiyosun.. ama ana saç renginin bi kaç ton açık renginden de balyaj attırsan hem doğal hem güzel olur..sarı istiyosan şöyle bişeyde olabilir..

$30d1e7fe804ecff302a5efc493646860.jpeg

Herkes haklı ben de yerinde olsam boyatmazdım doğal ve sağlıklı saçların var :) ama sen de haklısın insan değişiklik istiyor,sıkılıyor bazen (ki bu bende çoğu zaman olur:D) kendi ana saç rengin olduğu için yıpranmaz çünkü oriel'e gerek yok sadece boyayla istediğin rengi tuttururlar zaten uçuk bi sarı istemiyosun.. ama ana saç renginin bi kaç ton açık renginden de balyaj attırsan hem doğal hem güzel olur..sarı istiyosan şöyle bişeyde olabilir..

Eki Görüntüle 609717

Hah işte saçımı tam böyle istiyorum,tenim de aynı renk,ama her kuaför bunu yapabilir mi bilmiyorum..

Hah işte saçımı tam böyle istiyorum,tenim de aynı renk,ama her kuaför bunu yapabilir mi bilmiyorum..

Araştır bi kuaför canım,zaten kendi doğal saçın olduğu için zor bi işlem olmaz öyle..bu fotoğrafı göster kuaföre bazen istediğin şeyi anlatıyorsun ama farklı sonuçlar çıkabiliyor işini garantiye al:D

Canım sen bu işlemi isteyip istemediğine iyice bir karar ver önce .
Hiç bir boya tamamen akmaz. Akar da tamamen akıp da gitmez yani.

Yaptırınca ne kadar sürede akar ki :/

Akmaz kuzum,saçın uzadıkca sen de kestirdikce saçından tamamen gider. sadece yıkadıkca rengi solar ya da açılır vs vs ama gitmez saçından. nasıl kurtulurum dersende ya hiç boyatmazsın kendi ana saçının gelmesini beklersin ya da yine kendi saç rengine boyarsın yani kahveye.

Teşekkürler yanıtlar için,ama benim saçım biraz fazla koyu sanki yaptırırsan çingen gibi olursun diyorlar :) saçımın rengini önce açsam diyorum,mesela go blonde gibi spreylerle kahverengi tonunu elde edebilirmiyim boya dışında,ve böyle bişey kullanırsam üstüne balyaj tutar mı :/ teşekkürler şimdiden <3

Teşekkürler yanıtlar için,ama benim saçım biraz fazla koyu sanki yaptırırsan çingen gibi olursun diyorlar :) saçımın rengini önce açsam diyorum,mesela go blonde gibi spreylerle kahverengi tonunu elde edebilirmiyim boya dışında,ve böyle bişey kullanırsam üstüne balyaj tutar mı :/ teşekkürler şimdiden <3

Sana gösterdiğim renkde koyu saç üzerine yapılmış gayet güzel bence. sen çok açık bi sarı yapmayacaksın ki zaten...ana saçına güzel hemde doğal olur elleme saçlarına açıcıyı vurma hiç. sana gösterdiğim fotoğrafı beğendiysen direk onu kuaföre göster..ay yaptırınca fotoğrafda koy da bakalım ben çatladım burda :))))))

Olmam diyosun yani,bakalım sömestrda yaptırıcam inş biraz da sömestrın sonuna doğru yapmak istiyorum ki şubatta ablamın düğünü var yeni dursun..gerçi önceden yaptırsam da bişey farketmez ama..boydan çekip bi foto atarım,anca alıyo saçı kamera zaten :)

Olmam diyosun yani,bakalım sömestrda yaptırıcam inş biraz da sömestrın sonuna doğru yapmak istiyorum ki şubatta ablamın düğünü var yeni dursun..gerçi önceden yaptırsam da bişey farketmez ama..boydan çekip bi foto atarım,anca alıyo saçı kamera zaten :)

hahah maşallah diyelim.. bekliyorum merakla (: canım ben fikrimi söylüyorum sadece sen içine sineni yap.. 2 foto daha koyayım belki onlarda hoşuna gider.. hangisini beğenirsen yaptırırsın..

Son düzenleme:
evet 1. güzelmiş bence hoş olur neyse sorun şimdi balyajı iyi yapan bi yer bulmakta ankarada :) güvendiğim kuaför bile annemin saçını yaptı bugün çok kötü olmuş

Valla bende ankara'ya yeni geldim iyi bi kuaför bilseydim söylerdim ama sen bulursan bana söyle bari :)

Back