Saç Rengi ve Saç Boyama saçıma bakar mısınız( resimli) ? küllü açık kumral istiyorum!bayanlar

rose_of_vova

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
723
2
0
İstanbul
merhaba kızlar saçımı açmıştım üzerine küllü kumrallarla boyadım sonra da açık küllü kumral kullandım küllü kumral gibi oldu biraz daha açığı fakat ışıkta bu renk gözüküyor yıkadıkça değişiyor
benin istediğim açık küllü kumral renk veya küllü sarı sizce olur mu bir kaç boyama ile
ve ne kullanmalıyım???

ışıkta böyle gözüküyor fakat banyoda gayet koyu bir kumral gibi

Son düzenleme:
saçın kızıl gıbı..yanı ebnce kuafor bu rengı ıyı bır akıtacak sonra 3 kez falan kullu kumral yaparsan ust uste anca oturur:86:

bende senin istedigini kullu kumrali istiyordum sacimda ayni senin rengin gibiydi yani bakirlik var sacta ve bu saci acmadan kumral olmasi zor yani kuafore git bence orealle falan acip ustune kumral boyarlar onuda bir kac boyada anca tutar.. sacta bakirlik yada kizillik ikisi farkli seyler ama ayni islem gerekiyor evde kullanacagin boya ile tutmaz malesef ben cok boyadim sacimi olmuyor.

saçını açıcı ile açıp yada en açık sarılardan kullanp açıp üstüne küllü kumralı bikaç sefer boyayark elde edeblrsn cnm ..

teşekkürler arkadaşlar ama zaten saçımı açıcı ile açmıştım bu çok zararlı olur gbi geliyor resmdeki gözktüğü kadar bakır deil aslında ama

canim asagida evde boyadigim sac renklerim diye konu actim,ilk resmim acik küllü kumral,istedigin öyle bi renk mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…