Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçım yandı :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

fuume

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
514
72
123
İstanbul
kızlar günaydın,

evet saçım yandı :43:

dün akşam saçlarımı kurutuyordum ve birden bir patlama sesiyle alev çıktı, sigorta filan attı karanlıkta kalakaldım. ben o sesten dolayı korkarken odama gelince saçımın yandığını gördüm . saçımın önü bildiğin yanmış :( yanık olan kısım dipten itibaren olan da var ara ara olanda. elimle dokunduğumda birazı döküldü güzelim saçlarımın :( az değil ya baya yanık ne yapsam bilemedim. elimle koparınca tiftik tiftik oldu. dokunamıyorum kessem mi ki ne yapsam? aradaki saç olsa neyse de direk önler ya deli oldum :((

Geçmiş olsun canım şimdi kes falan diyemem ama uzayana kadar saçını önden balık sırtı örerek kullanabilirsin o önleri hep tokayla şekil verip toplarsın kimse anlamaz bile :)

geçmiş olsun bir kuaföre git uygun bir şey yaparlar. çok takma kafana 1 ayda mininum 3 cm uzar saç.

kızlar günaydın,

dün akşam saçlarımı kurutuyordum ve birden bir patlama sesiyle alev çıktı, sigorta filan attı karanlıkta kalakaldım. ben o sesten dolayı korkarken odama gelince saçımın yandığını gördüm . saçımın önü bildiğin yanmış :( yanık olan kısım dipten itibaren olan da var ara ara olanda. elimle dokunduğumda birazı döküldü güzelim saçlarımın :( az değil ya baya yanık ne yapsam bilemedim. elimle koparınca tiftik tiftik oldu. dokunamıyorum kessem mi ki ne yapsam? aradaki saç olsa neyse de direk önler ya deli oldum :((

fuume fönlemi yaktın saçını ?

Geçmiş olsun canım şimdi kes falan diyemem ama uzayana kadar saçını önden balık sırtı örerek kullanabilirsin o önleri hep tokayla şekil verip toplarsın kimse anlamaz bile :)
şuan öyle yaptım önleri topladım direk. ya aylardır kestirmiyorum bile uzasın diye nasıl içim gitti :((

geçmiş olsun bir kuaföre git uygun bir şey yaparlar. çok takma kafana 1 ayda mininum 3 cm uzar saç.
kuaföre gitsem mi karar veremedim genelde kafalarına göre kesiyorlar şurayı şöyle eşitleyelim filan derken iyice berbat etmesinler :(
fuume fönlemi yaktın saçını ?

saç kurutma makinesiyle canım kuruturken birden alev aldı patladı o sırada da önleri kurutuyordum yandı yaaa :(

tokayla banadanayla bi süre idare et.kuaförüne git bi çözüm üretir muhtemelen

Son düzenleme:
kızlar günaydın,

Gecmis olsun ben de cok korkarim sacimi kuruturken koku gelir hemen kapatirim uzaktan uzaktan tutarim makinayi. Eger guvenebildiginiz dilinizden anlayan bir kuafor varsa gidin bence cunku kuaforler kendi kafasina gore kesip sizi daha da mutsuz edebilir.

Son düzenleme:
tokayla banadanayla bi süre idare et.kuaförüne git bi çözüm üretir muhtemelen
kesip iyice berbat etmesinden korkuyorum canım yoksa çoktan gitmiştim. yıkayınca dökülür mü acaba ?

Gecmis olsun ben de cok korkarim sacimi kuruturken koku gelir hemen kapatirim uzaktan uzaktan tutarim makinayi. Eger guvenebildiginiz dilinizden anlayan bir kuafor varsa gidin bence cunku kuaforler kendi kafasina gore kesip sizi daha da mutsuz edebilir.

ben uzun zamandır düzleştirici bile kullanmıyordum zarar görmesin diye çünkü uzatmaya çalışıyorum saçımı. şimdi kuaföre gitsem orayı kesicek sonra o uzunluğa eşitlemek için diğer yerleri de kesicek kısacık kalıcak. böyle de yamalı tavuk gibi oldum :(

Back