• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçım Yandı =(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

JoLeNe_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
37
1
86
Bursa
Saçlarımın doğal rengi açık kumral; ben irlanda kızılı boyuyordum sonra bir çılgınlık anında koyu kestaneye boyattım çok çirkin oldu. Pişman olunca da açtırmak istedim. Kuaförüme de danıştım, "Bi'şey olmaz, en fazla uçlarından kırılır alıveririz" dedi. Fakat dediği gibi olmadı, saçlarım dipten iki parmak dışında olduğu gibi yandı. Lastik gibi uzuyor ve tararken uçları kırılıp toz gibi dökülüyordu. Kestirmem gerekecek diye çok ağladım çünkü saçlarım uzun. Marketten elseve'in maskesini aldım onu yapıyorum her gün. Biraz yumuşadı. Sizce ne yapabilirim?
Bir de saçım yandığı için boya tutmuyor, dipten iki parmak kızıl, geri kalanı sapsarı. Çok iğrenç görünüyorum, kamufle etmek için de önerilerinizi bekliyorum çok acil lütfen :43:

ben zeytin yağı sürerek havluyla sardım ve bir saat bekledim aynı işlemi bir hafta sonra tekrarladım en azından formu düzelmişti.geçmiş olsun

ben zeytin yağı sürerek havluyla sardım ve bir saat bekledim aynı işlemi bir hafta sonra tekrarladım en azından formu düzelmişti.geçmiş olsun

arkadaşa katılıyorummm zeytinyağı sana yardımcı olacaktır ama zeytinyağını ılık bir biçimde sürersen daha işe yarar, başına bone tak, sabaha kadar o şekilde uyu, umarım işe yarayacaktır

Teşekkür ederim arkadaşlar zeytinyağını da deniyorum.
Ama hala boyanacak kıvama gelmedi başka önerisi olanlar varsa çekinmesinler :1:

Saçlarımın doğal rengi açık kumral; ben irlanda kızılı boyuyordum sonra bir çılgınlık anında koyu kestaneye boyattım çok çirkin oldu. Pişman olunca da açtırmak istedim. Kuaförüme de danıştım, "Bi'şey olmaz, en fazla uçlarından kırılır alıveririz" dedi. Fakat dediği gibi olmadı, saçlarım dipten iki parmak dışında olduğu gibi yandı. Lastik gibi uzuyor ve tararken uçları kırılıp toz gibi dökülüyordu. Kestirmem gerekecek diye çok ağladım çünkü saçlarım uzun. Marketten elseve'in maskesini aldım onu yapıyorum her gün. Biraz yumuşadı. Sizce ne yapabilirim?
Bir de saçım yandığı için boya tutmuyor, dipten iki parmak kızıl, geri kalanı sapsarı. Çok iğrenç görünüyorum, kamufle etmek için de önerilerinizi bekliyorum çok acil lütfen :43:

merhaba oncelikle gecmis olsun bende bikac ay once ustuste islem yaptirdim mahvoldu saclarim dibi 2-3 cm siyah kendi sacim geri kalani sapsari rofle, o kadar cok dokuluyor ki taramaya banyoya girmeye korkuyorum, belime kadardi kutg kestirdim en son, dayanamadim cunku, tekrar koyuya boyatsam daha cok dokulur diye korkuyorum, sanirim en dogrusu hic boya surmemek, dokulenler geri cikar umarim insallah, cok uzuluyorumm:43::43::43:

Back