• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçım yanar mı acaba ?

gucularuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
34
0
36
Aydın
slm kızlar.saçlarım kızıl bakırken duramadım aklım röfleye kaydı.röfle yaptırdım .kızıl bakırı hiç açmadan direk boyadılar üzerine röfle attılar.saçlarım berbat oldu kırıldı yandı..:(((8ve ilk defa böyle bişey başıma geldi..saçlarımı mecburen 2 kere kestirdim:((.röfle ise kahve turuncu sarı bi hal oldu.anlayacağınız berbat.saçlarımın yanmaısı kopmasıda cabası..şimdide bu röfleyi kapamak istiyorum..bunun içinde vanilya sarısı ve açık karamel aldım..hani açık renk saçıda özlemişim..bunları karıştırsam yapsam sizce renk nasıl olur ve gene saçlarım yanarmı..röfle yaptıralı ay olmuştu..cevaplarınızı bekliyorum.:71:

tatlım bende aynı hatayı yaptım saclarıma rofle yaptırdım begenmedım ustune boyadım ama cok koyu oldu roflede akmaya basladı alttan belli oluyor ama tabıı rengı cok acayıp bır sarı turuncu arası bısey benım 1 hafta oldu kızıla donsem yanar mı acaba dıom ama benımkı yanar heralde senınkının uzerınden 1 ay gecmıs amonyaksız boyalarla boyasan bısey olmazda dıgerlerı bıraz rısklı :18:

cnm 1 ay olmuş boyaya bilirsin yanmaz ama kesinlikle oksidanı çok yüksek kullanma we orielle yapma düz boya kullan açıcısız boya kullan yanmaz ozamman :) eğer dibinde çıktıysa boya yani ama dikkat et yine

suankı sac rengının fotgrfını koyarsan daha ıı olr sac rengını bılmedn bı renk onermk yada syledıgın renkler olrdemk yanlıs olr bnce:)

Back