saçım ve cildim bakımsızlık :(

acembuselik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.665
1.020
banyo yaptım ve gene aynı sorun saçlarım dolaştı! puuuffff :KK43:((

3 ay önce saçıma perma yaptırmıştım her şey güzeldi. fakat son bir aydır her banyodan sonra saçlarımın arası dolaşıyor taramaya çalışsam koparak dökülüyo canım acıyo ... of çok pişman oldum hatta bin pişman oldum .. saçımı beslesin ve uzasın diye sinemaki kürü yapıyorum 1 aydır biraz toparladı dökülme azaldı ama tararken koparak dökülmeye devam! nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz çok sinirim bozuk

bir de sınava hazırlandığım ve sayılı günler kaldığı için genelde 5 te yatıp öğlen 1 2 gibi kalkıyorum bu yüzden beslenme düzenimde çok bozuk ve makyaj yapmadığımda tenim o kadar soluk ki hasta gibi görünüyorum. geçen gün babaannem aaa yavrum noldu yüzün çökmüş dedi takıntı yaptım ve çıkıştım kadına bana hastalıklıymışım gibi davranmayın iyiyim kilom falan aynı diye 49 kilo olduğum için her dakika kilo al derler de.. böyle canlandırıcı makyajsız bile güzel gösterecek iyi gelecek krem maske neyse işte ondan istiyorum.

bana bakımlı bi bayan olmayı her daim güzel olmayı öğretir misiniz?

Bakımlı bir bayan olmak için ciddi bir mesai harcamak gerekiyor. Kilon çok iyi bu ciddi bir avantaj. Dior un BB kremini kullanabilirsin. Üstüne Lancome allık. Birde Nivea çilekli dudak nemlendiricisi. Al sana eli yüzü düzgün bir hatun. Rowenta nın kendinden taraklı bir fönü var ben çok memnunum ama perma yaptırdım diyorsun o zaman ona uygun bir saç maskesi kullan çok faydasını görürsün.

Sadece bir kremle olucak isler degil bence kasin sacin gozlerin hepsi kotu gosteriyordur saclarinida maskelerle toparlamak cok zor o yanmis saclari kestirmeden kurtulman cok zor kilon bencede cok iyi kendinle ilgili biseyi degistitrdir o iyi gelir

Saçların için nem nem nem.
Saç kremleri de değil hatta, yağlar.
HC'nin bir ürününü kullanmıştım bir dönem, saçlarım o zamandan beri fazla yıpranmadı.
Cildin için de nem nem nem, düzenli temizlik ve nem.

Saçların için nem nem nem.
Saç kremleri de değil hatta, yağlar.
HC'nin bir ürününü kullanmıştım bir dönem, saçlarım o zamandan beri fazla yıpranmadı.
Cildin için de nem nem nem, düzenli temizlik ve nem.

ellerim çok kuruduğu zaman arko nem in zeytinyağlı kremini kullanıyorum el yüz ve vücut için olanı ama yüzümde pek fazdaa etmedi zaten kuru bir cilde sahibim ne önerirsiniz ürün olarak nem kazandıracak

Vitamin eksikliğinden dökülüyor olabilir saçların, ayrıca cildinde solukmuş Çinko eksikliği olabilir. Birde saçına bakım yapmalısın serum ve maskelerle çünkü saçların işlem görmüş.

3 ay önce saçıma perma yaptırmıştım her şey güzeldi. fakat son bir aydır her banyodan sonra saçlarımın arası dolaşıyor taramaya çalışsam koparak dökülüyo canım acıyo ... of çok pişman oldum hatta bin pişman oldum .. saçımı beslesin ve uzasın diye sinemaki kürü yapıyorum 1 aydır biraz toparladı dökülme azaldı ama tararken koparak dökülmeye devam! nasıl bir çözüm yolu önerirsiniz çok sinirim bozuk

bir de sınava hazırlandığım ve sayılı günler kaldığı için genelde 5 te yatıp öğlen 1 2 gibi kalkıyorum bu yüzden beslenme düzenimde çok bozuk ve makyaj yapmadığımda tenim o kadar soluk ki hasta gibi görünüyorum. geçen gün babaannem aaa yavrum noldu yüzün çökmüş dedi takıntı yaptım ve çıkıştım kadına bana hastalıklıymışım gibi davranmayın iyiyim kilom falan aynı diye 49 kilo olduğum için her dakika kilo al derler de.. böyle canlandırıcı makyajsız bile güzel gösterecek iyi gelecek krem maske neyse işte ondan istiyorum.

Burda o kadar çok söyledim ki bunları, sana da söyleyeyim. Saçına da cildine de bakman gerekiyor. Bakımsız cilt solgun görünür. Makyaj çözüm değil, önce cildini toparlamalısın ki makyaj yüzünde badana yapılmış gibi görünmesin. Cildini günde iki kez temizle, tonikle ve nemlendir. Kullanacağın ürünleri kendin seç, herkesin cilt yapısı farklı çünkü. Bizim burdan tavsiye edeceğimiz ürünler sana iyi gelmeyebilir. Ama solgunluktan şikayet ettiğin için tek bir ürün önereceğim sana, niveanın canlandırıcı günlük bakım kremi. Yüzünü temizledikten sonra bununla nemlendirebilirsin. Asla üzünü temizlemeden krem sürme, makyaj yapma.

Saçların için doa kozmetikte keratin maskesi var, kullanmanı tavsiyeederim. Permalarını açar düzenli kullanırsan. Bir de fazla şampuanlama saçını, saç açıcı bir sprey kullan.

Burdan tavsiye edilecek seyler , herkese iyi gelicek diye birsey yok ..
Bana iyi gelen sana iyi gelmeyebilir ..
Dogru bakimi kendin denemeden bulamazsin kendi cildini sen daha iyi taniyosun .

Saçlarına her banyodan sonra gliserin surebilirsin. Hem kolay açılır, hem uzatır ve yumuşatır. Yüzüne ise; Cilt tipine uygun temizleme jeli, tonik, nemlendirici. Maske ve peeling kullan. Sayinca çok gibi geliyor ama inan alisinca çok kısa işlemler. Evden cikmadan yüzüne masaj yaparsan kan dolasimin harekete geçer ve pembemsi cildin olur. Güneş koruyucunu asla unutma tabi ki :)

Boyunuz kaç bilmiyorum ama 49 az bir kilo bence kendimden biliyorum çünkü bende zayıf iken herkes ayniseyi soyluyordu çok soluksun dıye ben kabul etmiyordum doğum yaptim kilo aldım biraz şimdide herkes yüzüne ne suruyorsun diye soruyor hatta annem bile sordu bişi surmuyorum diyorum inanmiyolar o kadar açıldı yüzüm cildim parlıyor yani zayiflikta insanı bence solgun gosteriyo yanaklar kilo alınca biraz doluyo daha kanli canli oluyor

Caniiiiiiimm kisa ve net bebe yagi hem yuzune hem saclarina , ben de 45 kiloyum :KK70:
Dustan cikinca once bir guzel vucudumu , sonra da saclarimi bebe yagi ile tariyorum , kendiliginden kururken orup yatiyorum , ertesi gunu cok guzel oluyor hem de ciddi ciddi saclarima cok iyi gelir aylardir yaparim mis :KK37:

Saçlar için Davines'in keratin yükleme ürünü var, bir kuaförde bunu uygulatabilirsin. Zahmetsiz bir işlem, şampuan ile yıkayıp bakım ürününü sürüp 15 dakika bekletip sadece su ile arındırıyorlar ardından saç kremi sürüp yine 10 dakika bekletiyorlar ve duruluyorlar. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama ortalama 50 lira gibi bir şeydir. Permanın verdiği zararı bir nebze toparlar.

Cilt hakkında da diğer arkadaşlar yazmış zaten.

Canım saç için gliss keratin özlü saç kremi var ben ondan kullanıyorum ve faydasını görüyorum.Saçları hemen açıyor. kokusuda işlevide güzel .Cildine gelince de ilk önce yüzünü temizlemen gerekiyr .Cildinin arınmış olması lazım.Ben lorealin temizleyicisini ve maskesini kullanıyorum.Yüzümü parlak gösteriyor.Sende yüz tipine göre bi kaç bakım ürünü seçip hemen başlamalısın.Yüzünü her gün temizleme jeliyle temızle ve nemlendir bunu devamlı yapman şart.

Cildim icin buhar uyguluyorum ardindan siyah nokta bantlari kullaniyorum ardindanda kil maskesi yapip argan yagli nemlendirici krem suruyorum..
Arada sirada yuzumu banyodan sonra elma sirkesiyle temizledigimde oluyor..

Sac icin de isirgan otu suyu ve elma sirkesi kullaniyorum simdilik..
Hindistan cevizi yagi ve hint yagi almayi dusunuyorum ama pek de acelem yok gibi sanki :)))

Arada siradada ev yapimi hic bir tarife uymadan kafama gore maske yapiyorum:)

Cildim icin buhar uyguluyorum ardindan siyah nokta bantlari kullaniyorum ardindanda kil maskesi yapip argan yagli nemlendirici krem suruyorum..
Arada sirada yuzumu banyodan sonra elma sirkesiyle temizledigimde oluyor..

Sac icin de isirgan otu suyu ve elma sirkesi kullaniyorum simdilik..
Hindistan cevizi yagi ve hint yagi almayi dusunuyorum ama pek de acelem yok gibi sanki :)))

Arada siradada ev yapimi hic bir tarife uymadan kafama gore maske yapiyorum:)
Buhar uzun vadede Gözenek genisletiyormus ya

Buhar uzun vadede Gözenek genisletiyormus ya

Hadi yaaa bunu hic duymamistim..
Siyah nokta bandi ve kil maskesi oncesi yapiyorum halbuki gozeneklerim temizlensin diye..
Kil maskeside ayni zamanda skilastiriyor diye biliyorum gozenekleri..
Off bilemedim ki yaa..
Siyah boktam olmasa yapmam o buhari aslinda da iste bir tutlu kurtulamiyorum burnumda cenemde ve yanaklarimda var.

Siyah nokta bandi ve kil maskesi oncesi yapiyorum halbuki gozeneklerim temizlensin diye..
Off bilemedim ki yaa..
Siyah boktam olmasa yapmam o buhari aslinda da iste bir tutlu kurtulamiyorum burnumda cenemde ve yanaklarimda var.
Yapma ben çok çok çok kişiden duydum bunu

Off bilemedim ki yaa..
canim isirgan suyunu hala uyguluyo musun ise yaradi mi

canim isirgan suyunu hala uyguluyo musun ise yaradi mi
Kisin daha duzenli yapiyodum yaa o zaman iyiydi..
Kepegimi azaltiyodu kasintisini ve dokulmeyi durduruyordu..
Simdilerde aksatmaya basladim malesef,
birde sicaktir nemdir fln saclarim yine dokulmeye basladi..
Ama uyguluyorum yinede aksatsamda 10 gunde bir yapmaya calisiyorum.

X